Ведски хороскоп најављује драстичне промјене за 2024.

Г.С.
Ведски хороскоп најављује драстичне промјене за 2024.

Ракови имају годину нових могућности и могућности у каријери, економији, као и у дружењу и пријатељствима. Ствари иду сасвим добро, иако је до љета присутан терет неких промјена, суочавања са обавезама личне трансформације.

Ове године Стријелци иду пуном паром. Креативности и добрих идеја има на претек, забаве и можда заљубљивања у првом дијелу године. Након тога следи паметно ријешавање проблема и потреба да се фокус пребаци на здравствена питања, не само физичка већ и ментална.

У тексту који следи Деан Валентић, ведски астролог, описује различите потенцијале, могуће опције које су доступне за избор, ресурсе који су доступни за коришћење, али и неке блокаде и препреке за наредну годину.

И све је то распоређено по знацима хороскопа да лакше пронађете себе и да причу учините мало индивидуалнијом, мада је најиндивидуалнији приступ лично савјетовање или годишњи хороскоп.

Све речено ће се у највећој мјери односити на ваш подзнак; то је све што је споља, тијело, карактер и понашање, интелигенција и одлуке које доносимо и све посљедице које из тога произилазе. Поред тијела имамо и душу и ум. Душа је Сунце и говори о ресурсу који је души доступан, тако да слиједећи описи у односу на знак Сунца говоре о потенцијалу у области ресурса које желите да искористите за остваривање своје животне мисије.

Ако погледате у знак Мјесеца, онда треба да се осврнете на емоционалну потребу и ментално стање. Дакле, ове описе можемо разумијети са три значајна нивоа: тијело и физички (асцендент), душа и ресурс (Сунце), ум и емоционалне потребе (Мјесец).

За пионире зодијака, Овна, ово је веома добра година. Отварају се нове могућности, стижу знања и добри увиди, а у другој половини године и неке финансијске могућности. То ће показати ко су прави пријатељи. И боље да је тако, да не гајимо илузије о пријатељству.

Исто са економским напретком, ова година даје трезвеност и практичне одлуке које могу бити основа дугорочног успјеха. Мораће још мало да се одмори, опусти, можда путује или медитира. Терет обавеза и обавеза краде енергију, па је потребно пронаћи баланс између рада и одрицања с једне стране и забаве и опуштања с друге. На прољеће ће бити потребно више пажње посветити асоцијацијама, па ако постане превише интензивно, повући се и стрпљиво чекати да прође. Неке ствари неће бити ријешене силом.

Ево предвиђања и савјета за сваки хороскопски знак.

Бик

У првој половини године Бик спава и сања, а можда и медитира и визуализује будуће успјехе, ствара планове за остварење снова. Како и доликује, јер друга половина године доноси нове почетке, отворена врата за промјене, несметан раст и напредак. У послу постоје сталне одговорности и тешке, али неопходне одлуке које понекад изазивају незадовољство.

Али нема успјеха без одрицања и рада на који су Бикови навикли, срећа им не долази ни лако ни брзо. Било би добро размислити која удружења могу да помогну и донесу напредак и реализацију личних потенцијала, јединствених талената који већ неко вријеме чекају на реализацију.

Близанци

За Близанце је први дио године забаван са можда неким неоствареним жељама. Касно прољеће и лето доносе путовања, упознавање нових људи и идеја, тако да се могу родити нове визије будућности. Цијела година је веома жива, па је потребно више баланса између куће, приватних тема и свега што је споља, а то су каријера, репутација и спољни успјех. Могући су сукоби са властима, од којих је и отац, а може бити и газда на послу или држава, не дај Боже, правосуђе.

Рак

Ракови имају годину нових могућности и могућности у каријери, економији, као и у дружењу и пријатељствима. Ствари иду сасвим добро, иако је до љета присутан терет неких промена, суочавања са обавезама личне трансформације. То може бити напоран процес са неким разочарењима. Глад за знањем присутна је током цијеле године, па ће Рак бити спреман на све само да би добио одговоре на важна животна питања.

Лав

Краљ животиња има тестове у односима. Ако веза преживи тестове, онда је квалитетна и дугорочна. Другим ријечима, Лавови, ако се не разведете ове године, нећете се развести ни у будућности. Лав је идеалиста и моралиста већину године, а у другој половини године могу се отворити прилике за добро пословање.

Неопходно је бити опрезан у финансијским одлукама и не преузимати претеране ризике. Опасности могу бити и друге врсте, а важно је успоставити равнотежу између сигурности и жеље да се пређе границе или изађе из зоне комфора.

Дјевица

Дјевице су практичне. А иначе знају да додају, одузму, израчунају шта више вреди. Понекад се збуне и изгубе у прорачунима јер савршенство које желе да постигну не постоји. И то је збуњујуће. Али ове године, Дјевице су још практичније, приземније и трезвеније. Практичност до самог врха.

Ово је добро за покретање послова за које желимо да буду дугорочни и профитабилни. Заиста, до касног прољећа би се могла указати прилика за промену, а онда само наставити тим таласом. И да, партнерства, ове године је важно направити баланс између односа према себи и другима, то је важно.

Вага

Вага има ситуацију са дјецом, а женски дио цјелокупне популације се бори са оцем. Ове године постоје тестови. Партнерства се могу проширити, само пазите да проширење не прелази границу. Имаћете важне задатке за обављање, па пазите да на крају не будете потрошени и искоришћени.

Шкорпија

А шта ће бити са Шкорпијама на нивоу 2024. године? Емоционално је тешко, осјећају се одговорним за проналажење сигурности срца и ума. То може значити незадовољство оним гдје се налазите, споља и изнутра. Можда вас то приморава да се преселите или да интроспекцију и да се носите са незадовољством изнутра.

Интелигенција помаже у решавању проблема у првој половини године, а у другој имате прилику да остварите своје жеље. Вратар који чува врата кроз која жеље улазе у живот биће љубазан и великодушан. Година је пуна креативног набоја, па ће се показати индивидуалност и оригиналност, без обзира на то шта ће околина мислити.

Стрелац

Ове године Стријелци иду пуном паром. Креативности и добрих идеја има на претек, забаве и можда заљубљивања у првом дијелу године. Након тога слиједи паметно ријешавање проблема и потреба да се фокус пребаци на здравствена питања, не само физичка већ и ментална. А онда питања задовољства, самопоуздања, припадности, биће много области у којима ће се пружати могућности за рад.

Практичност влада током цијеле године, па ће донете одлуке имати благотворан и дугорочан ефекат. Могуће су промјене у каријери и више пажње на дом и породицу.

Јарац

Јарчеви су пажљиви према новцу, штедљиви су и минималистички када су у питању улагања. Како и доликује, ово је година у којој би требало преиспитати однос према новцу, али и читав концепт опстанка и одржавања.

Први дио године даје могућности за селидбу ако желите или можда нека друга дешавања око становања, некретнина, куће и породице. Након тога, друга половина године даје учење, креативност, развој талената и вјештина. Ако студирате, можда ћете се запитати да ли је та област знања права за вас, али ово су само привремени тестови. Као ријешење у таквим ситуацијама слиједите своје амбиције, идеје и визије.

Водолија

Што се тиче Водолије, чека их година важних одлука и тешких обавеза. Година 2024. је година у којој ће Водолије донијети неке од најважнијих одлука у свом животу. У првој половини године су помало идеалистички, али ипак приземни, а у другом дијелу године благодат дома и породице, унутрашњи мир и самозадовољство ублажавају сва наметнута оптерећења. Важно би било обратити пажњу на новац и како ће се он користити, односно трошити животна средства, пазити на екстраваганцију.

Рибе

Рибе су у години фокусирања на себе, могућег занемаривања партнерства због засићености, досаде, недостатка сврхе и смисла. Рибе би могле да буду незадовољне, посебно у пролеће, иако им ништа не недостаје.

Ствари иду добро, али нека унутрашња кочница блокира потенцијал позитивних изгледа. Тако ће се Рибе борити са неким од својих самосаботажа. У другој половини године идеализам ће расти, процвјетаће могућност тимског рада, а задовољства ће бити доступна, односно остварива, преноси Атма.хр/зена.блиц.рс

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана