Ватрени знакови се у сексу играју, водени су страствени...

Mondo
Ватрени знакови се у сексу играју, водени су страствени...

Ватрени знаци ће Вам пружити секс за памћење, само ако Вам поптуно вjерују и ако им са Вама није досадно.

 Земљани знаци се тешко опуштају и не улазе у сексуалне односе тек тако. Водени знаци су маштовити, сензуални, страствени. Они воле секс и није им ништа страно, ни забрањено.

Ован, Лав, Стрелац

За ватрене знаке секс је игра. Ови знаци не воле кад им је досадно, не воле лажи и нејасне ситуације. Ставите карте на сто и доживjећете страст која се памти. Секс на отвореном, у природи, било ком необичном мjесту ће ослободити њихове страсти. Међу овим знацима ћете наћи много егзибиоциониста.
Савjет: Не притискајте их тривијалним стварима, не гушите њихову индивидуалност, јер ватра се не смије спутавати, не гасите" њихову есенцијалну природу. Слобода је, за њих, синоним за сексуалност.

Бик, Дјевица, Јарац

Земљани знаци се тешко опуштају и не улазе у сексуалне односе тек тако. Морају прво да се вежу за некога, нарочито Јарац, да би се опустили у кревету. Дјевица нарочито инсистира на интелектуалном слагању, на причи, њима је изглед партнера најмање битан. Земљани знаци нису прилагодљиви, тешко их је заинтересовати, а ријетко улазе у авантуре.
Савјет: Орасположите их неким гестом, потрудите се да им буде удобно и не уљепшавајте ствари, јер ови знаци воле реалност. Природа, планина, добар веш и укусна храна су афродизијаци за њих.

Близанци, Вага, Водолија

Заинтригирајте њихов ум, остварите неку њихову фантазију. Уколико се уклопите у идеју идеала који имају у својој глави, то ће бити одлично. Не замарајте их причом, нека дјела говоре за себе. Воле да причају о сексу, воле телефонски секс, ласцивне SMS поруке.
Савjет: Ваздушне знаке је лако заинтересовати, али тешко задржати. Будите у току са њиховим жељама и прохтjевима. Не будите љубоморни, то их гуши. Знајте да вам они могу остварити сваку сексуалну фантазију, за њих нема препрака када је секс у питању.

Рак, Шкорпија, Рибе

Водени знаци су маштовити, сензуални, страствени. Они воле секс и није им ништа страно, ни забрањено. Уколико им се допаднете као особа, неће много обраћати пажњу на Ваш изглед. Битно је да сте занимљиви, забавни, да волите да излазите.
Савjет: Музика, топла чоколада, добар филм, квалитетно вино су афродизијаци којима неће одољети

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана