Вагу милуј по леђима, Рака по грудима

Aгенције
Вагу милуј по леђима, Рака по грудима

Како завести Дјевицу, чиме "оборити с ногу" Рибу, какав је секс са Водолијом, гдје пољубити Вагу?

Ован
Ставите му на знање да га обожавате, никада му немојте наређивати, али нити се с њиме не слажите у свему - то му је врло досадно. Воле да доминирају, с њима је секс често груб, брз и врло узбудљив. Сексуално га разбудите масажом темена главе, грицкањем уха.

Бик
Код Бика је добро уважити стару народну да љубав улази на уста. С Биком треба бити духовит и стрпљив. Исплатиће вам се, јер бикови су страствени и издржљиви љубавници, али им недостаје иновативност. Љубљење у врат ће их излудити, попут махања црвеном марамом у кориди.

Близанци
Близанци воле да разговарају и одушеве се ако им проширите хоризонте. Воле да експериментишу и нису срамежљиви. Прихватите се њихових дланова и руку, прстију, љубите њихове дланове...

Рак
Aко им дијелите комплименте нека буду искрени и иновативни, јер у противном ће вас одмах прочитати. Усадите им осјећај повјерења и дозволите им да вам помогну. Њежан секс с Раковима укључује сва чула, али немојте очекивати никакве посебне новине. Узбуђује их миловање груди.

Лав
Лавови "падају" на дивљење и комплименте, чак и када нису сасвим искрени. Врло су осјећајни и страствени љубавници, а воле познату територију јер су ту најбољи. Не могу да одоле масажи и гребуцкању по леђима.

Дјевица
Дјевицама требају партнери који ће их интелектуално стимулисати. Врло се ријетко одлучују за авантуре, у дуготрајним везама секс са њима постаје временом све бољи. Прилично су конвенционални и у сексу не воле неочекиване ситуације. Стомак им је главна ерогена зона.

Вага
Ваге ћете очарати ако им дозволите да говоре саме о себи. Неће је бити тешко освојити ако према њој будете искрени и забавни. Најосјетљивији дио тијела им је доњи дио леђа и задњица. Ту спознају искористите док плешете, а касније и када кренете на интимније захвате. Секс ће вам бити очаравајуће искуство, као да гледате филм. Ваге су врло домишљати љубавници.

Шкорпион
Немојте ни да покушавате да их контролишете, али знајте да истовремено не воле ни млаке људе. Секс са Шкорпионима је интензивно је и страсно искуство, врло су издржљиви и спремни да испуне свакакве маштарије. Гениталије су, наравно, ерогене зоне.

Стријелац
Како бисте их привукли морате сачувати емоционалну суздржаност. Лако ћете их позвати на излазак, али тешко уплести у везу. Па и када их увучете у њу, морате бити спремни на то да ћете их дијелити. Они су краљеви авантуре, воле да истражују. Нису за конзервативне партнере. Посветите се њиховим бедрима.

Јарац
Воле да разговарају о озбиљним темама и треба им неко ко ће их добро насмијати. Никада немојте каснити на састанак. Врло су издржљиви љубавници, могли би да воде љубав цијелу ноћ, али немају стваралачку жицу. Очарајте их миловањем ногу, а изненадите додиривањем кољена.

Водолија
Њима је веома битна добра комуникација и флексибилност. Ерогене зоне су им глежњеви и листови. Масирајте их. Секс доживљавају као забаву и воле "с ногу" и "на брзака".

Рибе
Рибе можете очарати разговором о окултном и духовности. Њима треба партнер који ће им дијелити комплименте, а распаметиће их масажа стопала, јер она су њихова главна ерогена зона. Воле еротске игрице, глумљење улога и томе слично.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана