Ваги недостаје одлучност, Водолији стрпљење

mondo.rs
Ваги недостаје одлучност, Водолији стрпљење

Нико није савршен, то знамо, али не увијек и шта коме тачно фали. Прочитајте шта звијезде кажу у вези са тим.

Ево неколико предлога шта бисте могли да додате својој личности како бисте надокнадили оно што вам фали и тиме били срећнији и задовољнији...

Ован

Овну недостаје стрпљење. Нема такта. Он би све сада и одмах. Када буде научио да се то стиче годинама, да не може свако да игра како он свира, биће успјешан. Али, немојте нервирати, нећете се лијепо провести.

Бик

Бику недостаје скромност у погледу новца или љубави коју добија. Њему је увијек свега мало, па мора сам да смисли начин како да буде задовољан. Љубав и новац му дају стабилност, која му мањка у раним годинама живота.

Близанци

Близанцима недостаје тактичност и разумевање за друге. Немогуће да су само они у праву. Ову особину носе и Меркуровци Дјевице. Требало би да схвате да се људи цијене по особинама које посједују, а не по знању. Мање површности, а више посвећености у односима са другима неће им шкодити. Немојте бити искључиви и није све црно-бијело. Не можете гледати свијет само из свог угла.

Рак

Раковима недостаје смиреност и сталоженост. Драги Ракови, могли бисте да нађете нешто што Вас опушта. Било да је то музика, цртање, гледање омиљених филмова или уживање у свом дому уз породицу. И не може све да буде онако како сте Ви замислили, једноставно не може.

Лав

Лавовима недостаје скромност и умијеће разумног трошења новца. Лав је сам себи довољан, егоцентрик, али не и егоиста. Они једноставно мисле да се свијет окреће око њих, а други треба са тим да се помире. Но, то није тако, па кад се то схвати, може доћи до промјене у односима са другима. Што се тиче новца, научите да га рационално трошите јер ћете у супротном банкротирати. Не будуте расипник.

Дјевице

Дјевице би могле да схвате да нису обавезе најбитнија ствар на свијету. Образовање је важно, али не треба ниподаштавати људе који можда нису имали могућност да уче, студирају, путују... Не критикујте превише друге. Исто тако, ни одијело не чини човјека. Драге Дјевице, битно је да схватите да нису сви перфекционисти као Ви, као и да им није битно да све буде на свом мјесту. Кад то схватите много мање стреса у животу ћете имати.

Вага

Ваги недостаје одлучност, брзина и строгоћа. Ако стално вагате, губите вријеме. Покушајте да се мало убрзате. Опет, ако не кажете свима који Вам сметају шта мислите, тешко да ћете задржати њихово поштовање.

Шкорпија

Шкорпији недостаје толеранција и смиреност. Ако Вам неко смета, игноришите га. Не може нико угрозити Ваше постојање на свијету, ако не обраћате пажњу. Али то не значи да тај неко не треба да постоји. Свако има своју сврху. Исто важи за ствари. Ако се Вама нешто не допада, не треба то уништити јер нисте Ви мјерило свих ствари.

Стријелац

Стријелцу недостаје зрелост током цијелог живота, као и стабилност и усмјереност. Када припадник овог знака научи да нису сви добри, да му не желе сви добро, да не треба све информације да дијели са свима, онда ће бити боље њему и свима око њега. Битно је да не губи драгоцено вријеме и енергију на ствари које му не доносе корист, јер он може читавог свог живота филозофирати и ништа не мора да ради, а да буде задовољан.

Јарац

Јарац је знак који мора да научи да цијени своје и туђе вријеме, али и да научи да не треба да чека на неке ствари у животу, него да преузме одговорност за себе. Јарчеви су најодговорнији и најпоштенији знак, али увијек брину о себи. Не унижавају друге, а достојанство им не дозвољава да себи ураде нешто лоше, увијек су себи на првом мјесту. Битно је само да не закасне са породицом и да брже прихватају пословне прилике које има се нуде.

Водолија

Водолија је знак коме недостаје стрпљење и сталоженост, али и самосталност. Они треба да науче да не морају да зависе од друштва, да буду самостални, да сами кроје свој живот по својој мјери. Боље је да науче да буду мало себични и да мисле на себе, него да буду хуманитарци целог живота и да помажу свима, јер им се то неће баш увијек добрим вратити.

Рибе

Рибе су знак коме недостаје статичност и организација. Када то научи припадник овог знака, биће му много боље. Имају проблем када треба јасно да кажу свој став, а не да само сакупљају негативне информације и да ћуте о проблемима да би другима било лакше.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана