Улазе у еру среће: Ова 4 знака хороскопа чека значајна промjена у каријери, љубави и кући

ГС
Улазе у еру среће: Ова 4 знака хороскопа чека значајна промjена у каријери, љубави и кући

Доживјеће лични раст и метаморфозу, освјестиће емоције, а они који покушавају да прошире посао убираће плодове свега што су посијали.

Хороскоп за 8. јул 2024. предвиђа да ће транзит Мјесеца у Лаву који се супротставља Плутону у Водолији послати 4 хороскопска знака у срећнију еру.

Ова 4 хороскопска знака улазе у срећнију еру почевши од данас:

Лав

Месец је у вашем знаку и са опозицијом са Плутоном, ваш је тренутак да наставите личну еволуцију. Бићете охрабрени да прихватите промене које се дешавају у вашој кући односа. Ако сте у посвећеној вези, то вас може приближити разумевању потреба вашег партнера. Самци Лавови ће такође имати користи јер вам транзит омогућава да будете непоколебљиви у погледу онога што желите у вези, уз дипломатски став и поштовање ваших потреба и граница. Цветаће вам каријера, везе и дом.

Шкорпија

У овом периоду други сведоче о вашој емотивној енергији, а вама је изазов да у пронађете емотивну сигурности какву желите. Месец наспрам Плутона вас подстиче да се ослободите негативних емоција - посебно оних повезаних са вашим сновима или каријером. Време је да се фокусирате на себе и подсетите се да сте ви себи једина конкуренција. Не поредите се са другима. Наставите напорно да радите за оно што желите и доживећете успех на дуге стазе.

Водолија

Плутон је у вама већ активирао трансформацију пре више од годину дана. Сада ћете се усредсредити на односе. Време је да се подсетите шта желите у вези, како чините најбоље да она функционише и да ли вам је пријатна емоционална рањивост. Иако сте изузетно независни, овај транзит вас може вас натерати да претпоставите колико емоција делите. Ако имате пријатеља или партнера коме се можете поверити, ослободићете се и ублажити део бола. Емоције нису знак слабости – оне показују нечију моћ, пише Сенсе.рс.

Бик

Месец у Лаву насупрот Плутону у Водолији утиче и на највише и на најниже делове ваше карте. Прво ће вам показати да је брига о себи неопходна ако планирате да наставите овим путем. Што се више фокусирате на успех, то ћете више виђати резултате. Важно је не дати више једној страни него другој јер ће се равнотежа нарушити. Имаћете потребу да останете повезани са својим емоцијама и да се осврнете на свој однос са мајком или мајчинском фигуром и видели како је то обликовало вас. Опет ћете се бринути о себи и постати свесни сопствене моћи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана