У ова три знака се рађају највеће нежење

ГС
Foto: Илустрација

Они не слиједе традиционалне норме и живе према властитим правилима. Упознајмо најслободније птице зодијака.

Стријелац

Стријелац је вjечити номад и истраживач неистраженог. За њега, живот је непрегледна карта која чека да буде истражена, а брак је сидро које га спутава. Стријелац жели да лети високо, осјећа вјетар у својој коси док јури према непознатом. Идеја о сједењу у дневној соби и гледању телевизије с партнером за њега је као затвор. Он жели да буде слободан и дијели своје искуство с онима који дијеле његову жудњу за авантуром, а не с онима који би жељели да га спутају.

Водолија

Водолија је бунтовник у срцу, особа која пркоси конвенцијама и поставља своја властита правила. Идеја о браку за њега је застарјела и спутава његову независну природу. Водолија види брак као оков који гуши његову креативност и слободу изражавања. Он жели живјети живот пун значења, борити се за правду и истраживати нове идеје без ограничења које брак често намеће.

Близанци

За Близанце, свијет је огромно игралиште, а они су вјечна дјеца која уживају у игри. Концепт брака за њих је као казна која их присиљава да одрасту и напусте своје игралиште. Близанци су природно знатижељни и увијек у потрази за новим искуствима. Идеја о смиривању с једном особом и живљењу исте рутине за њих је досадна. Они траже разноликост, узбудљиву конверзацију и континуирано учење које брак не може увек пружити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана