У наредним седмицама овај знак ће имати и љубав и паре

ГС
У наредним седмицама овај знак ће имати и љубав и паре

У наредним седмицама један знак неће бити срећан само у љубави, њега ће „хтјети“ и паре!

ОВАН

Можда вам је већ и кренуло на пословном пољу, али ако није, не брините. Знате да сте дали све од себе. Тако ће бити у будуће, јер заиста сте себи зацртали да  испуните максимум. А онда свакако да очекујете да се то и види на вашим резултатима. Мислите на зараду, на паре!Ј едном и вама мора поћи све за руком.

БИК

Само упорни могу да истрају у свему што науме. Дуго сте дангубили и коначно сте спремни да окренете лист. Већ сте много боље расположени, а у наредним недјељама ћете наћи неке личне приоритете. Од вас се очекује да будете упорни и јасно да ћете славити побједу.

БЛИЗАНЦИ

Говорите да вам је тешко, али је вријеме да не мислите само о себи. Тачно је да вам није лако, али покажите да ћете се мало запитати и како је партнеру. Он само ћути и чека да ви сами  примијетите како је њему. Можда је крајње вријеме да се  окренете прво једно другоме, па онда свему другоме.

РАК

Од вас се чека да будете  одушевљени, а ви то не можете. Партнер ће мислити да је довољно то што вам чини на вољу. Ипак, наредне седмице вас чека брдо обавеза, али и неке стресне ситуације. Имаћете  много разлога да се партнеру повјерите и шта вас боли и шта вам смета. Морате наћи разлог незадовољства.

ЛАВ

Вријеме је да вам крене на пољу каријере, и да коначно имате паре. Ви знате да то можете, а од вас неки очекују много. Посебно једна дјевица очекује да будете свемогући. Да радите како бисте одржали ритам, а са друге стране да будете неко врло посвећен што се тиче емотивног живота.

ДЈЕВИЦА

Питање је да се запитате шта чинити, и да ли ћете моћи да испуните сва очекивања. Не само што се тиче партнера, већ и својих пријатеља, породице,  и фамилије. Жељећете један нови корак да учините ка успјеху, а у вас сви улажу велике наде. Како да успијете ако ћете бити стално под њиховим притиском?

ВАГА

Ако икада, сада имате сансу да зарадите паре! Вријеме је да се осмјелите и почнете да градите своју каријеру. Од вас се очекује да будете спремни да се покажете у најбољем свјетлу. Вријеме је да постанете неко ко ће да граби ка успјеху, и коначно да своје неуспјехе остави за собом.

ШКОРПИЈА

Тренутно нисте спремни да се вежете, али не знаци да морате бити сами. Свима треба друштво, па зашто не би и вама требало? Неко жели да вас веже за себе и зашто не бисте  пристали? Ништа нећете изгубити ако покушате поново да некоме дате своје срце. Један лијепи Стријелац га жели одавно испунити љубављу.

СТРИЈЕЛАЦ

Одавно маштате о једној Шкорпији, а она никако да вам посвети пажњу. Као да има страх од љубави, па одбија да повјерује, ма како је увјеравали у искреност осјећања. Заиграјте на посљедњу карту и видјећете шта све можете.  Велике шансе су да вам креће на пољу  љубави и каријере. Хоће вас  и срећа и паре!

ЈАРАЦ

Ваша веза са једним ликом никако да дође до изражаја. Он ће жељети авантуру са вама, а ви сте противник таквих веза. Пред вама је начин  да пробате да дјелујете на радном пољу  и да покажете да сте дорасли свим радним задацима. Усљедице неке похвале, признања или нешто слично.

ВОДОЛИЈА

Пред вама је мало тежи период од оног уобичајеног. Тежи, у виду одлука које ћћете морати да донесете и да учините баш све да буду коначне. Ако сте бјежали од њих, у наредном периоду их нећете заобићи. Мораћете одредити приоритете и знати шта чинити даље.

РИБЕ

Само један Рак це знати како вам је, и биће вам раме за плакање. Имаћете незахвалну ситуацију из које можете изаћи повријеђених осјећања. И он је имао сличну ситуацију, па ће вас у потпуности  разумјети. Пошто кажу да сличне судбине  спајају људе, шта мислите о томе да ли ће и вас да споји тренутак сличне судбине?

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана