У љубави су најистрајнији водени, а најнепоузданији ваздушни знакови

24sata.hr
У љубави су најистрајнији водени, а најнепоузданији ваздушни знакови

Ваздушни знаци по природи су нестабилнији у односу на друге, а водени најпреданији. Оданост је карактеристична за земљане знакове, а страствене љубави за ватрене.

Ован одлази чим нестане страсти

Припадници овог знака обично се заљубљују брзо, интензивно и с цијелим срцем. Веза с њима је динамична и страствена, а њихови осјећаји изнимно дубоки. У љубави су често непромишљени, свађе с њима су честе па зачарани круг свађања и мирења може да се протегне поприлично дуго. Или док не нестане страсти. Чим се то деси, излазе из односа и траже некога са ким ће имати страст. Могу да се скрасе само уз некога ко им представља непрестан изазов.

Бик не воли да оставља

За припаднике овог знака слободно може да се каже да су оличење оданости. Неће се везати за свакога, но онога кога пусте близу себи, намјеравају да чувају до краја живота. Ипак, важна ставка у љубавном односу им је секс, па ако он не функционише, могуће је да ће варати. То пак никад неће признати партнеру нити га оставити.

Близанац не оставља, али даје другоме разлоге за то

Припадници овог знака у својој су суштини врло одани и не воле да остављају, но свог партнера могу да тестирају до крајњих граница љубоморе. Понекад ће их мучити флертовањем са другима, а управо тако и дати повод партнеру да их остави. Начин на који могу да се скрасе је да им нађете занимацију.

Рак је најсрећнији ако се веже са једним партнером за цио живот

Припадници овог знака не воле сумњичавост, несигурност и неизвјесност у љубави. Склони су дугим везама, а неретко се скрасе и са првом правом љубави. Ипак, они могу да буду поприлично захтјевни, љубоморни и несигурни, због чега могу и да одгурну партнера од себе. У браку су вјерни.

Лаву везе обично трају од једне до двије године

Припадници овог знака обично су опрезни код уласка у везу те се не заљубљују одмах. Ипак, након што су сигурни да су освојили објекат своје пожуде, у односу су врло страствени и предају се потпуно, готово сањарски. У природи им је да им све брзо досади, па њихове везе трају обично од годину до двије. Лавови су озбиљни моногамисти и може их задржати само неко коме потпуно вјерују, и ко их може забављати.

Дјевица цијени сигурност у дугим везама

Припадници овог практичног и тврдоглавог знака у љубавним односима највише уживају у фази удварања и освајања. Способни су да буду одани и вјерни, а у преваре се најчешће не упуштају јер нису знак који је фокусиран на секс. Скрасиће се у оном односу који им пружа емотивну и материјалну сигурност, као и поштовање.

За Ваге су дуге везе утемељене на пријатељству

Један од најпреданијих знакова у љубавним односима су Ваге, а њихове дуге везе најчешће се темеље на пријатељству. Ипак, и у таквим односима имају добре и лоше фазе, које понекад могу са угрозе опстанак везе. Скрасиће се ако их партнер у потпуности задовољава у сексу, али и ако их подупире у њиховој друштвености.

Шкорпија је један од најоданијих знакова

Упркос томе што припаднике овог знака покреће еротска енергија, они су један од најоданијих знакова. Будући да су врло харизматични и привлачни, њихови партнери суочаваће се са пуно изазова. И љубоморе. Због ње завршиће се многе Шкорпијине везе, а она ће се скрасити са партнером сигурним у себе и у ког може да има потпуно повјерење.

Стријелац дуго размишља пре него што се „веже“

Припаднике овог знака описује неодлучност у емотивним питањима, па често ни сами нису сигурни у своје љубавне одабире. Тешко се вежу и у љубавним су жељама нестални, а скрасиће се са партнером који им је прије свега пријатељ и пружа им жељену слободу. Склони су преварама, али знају добро и да их крију.

Јарац очекује апсолутну вјерност

Припадници овог знака врло су традиционални и тешко се везују за некога, али ако то учине, значи да мисле како би то могло да потраје за цио живот. Од свог партнера очекују потпуну вјерност, а превару ће доживети као издају и одмах ће вас отписати. Добар секс и дјеца су „лијепак” који Јарца држи у вези.

Водолији је потребан сталан изазов

Припадници овог знака по својој су природи поприлично немирни па тешко остају са људима који им нису довољно занимљиви или на било који начин не представљају изазов. Различитост је за њих омиљени зачин живота, па обично имају доста партнера у животу. Ипак, могу да се предају и заљубе, али то пуца ако би морали превише да се прилагођавају. Скрасиће се са партнером са којима им никада није досадно.

Рибе су највјерније

За припаднике овог знака може се рећи да су оличење вјерности и оданости те би, да могу, живот провели са једним партнером. У љубави су упорни, романтични и сањарски настројени, а из односа ће отићи тек након што накупљене фрустрације више не буду могле да држе у себи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана