У којој земљи треба да живите на основу хороскопског знака

ГС
Foto: Илустрација

У свијету астрологије, гдје нашом судбином управљају небеска тијела, многи вјерују да она могу да утичу и на то, на примjер, које је идеално мјесто за живот за сваки хороскопски знак.

Стога, сазнајте која је земља створена баш за вас.

Ован - Јапан

Познат по својој иновативности, ефикасности и динамичној енергији, Јапан се добро комбинује са авантуристичком и амбициозном природом појединаца рођених у знаку Овна. Микс традиционалних и модерних елемената у јапанској култури одговара Овновој потреби за узбуђењем и напретком.

Бик - Швајцарска

Бик цијени стабилност, природну љепоту и висок квалитет живота. Швајцарска, са својим локацијама које одузимају дах, снажном економијом и нагласком на удобности идеално је уточиште за овај знак.

Близанци - Италија

Својом богатом историјом, живописном културом и разноликим регионима, Италија привлачи радозналу и прилагодљиву природу Близанаца. Шарени пејзаж и екстровертни италијански начин живота одговарају интелектуалним и друштвеним потребама овог знака.

Рак - Канада

Ракови траже брижно и сигурно окружење, што Канаду чини одличним избором. Са репутацијом љубазног становништва, разноликог пејзажа и снажних система социјалне подршке, Канада нуди емоционалну сигурност и мир за којима људи овог знака жуде.

Лав - Француска

Француска, позната по својој умјетности, моди и величанствености, компатабилна је са краљевским ликом Лава, који воли да се показује. Романтична атмосфера, културно богатство и осјећај за љепше ствари у животу чине Француску идеалним простором за свијетле Лавове.

Дјевица - Њемачка

Познате по својој практичности и пажњи које гаје према детаљима, Дјевице ће цијенити Немачку због њене прецизности, ефикасности и наглашавања реда. Јака радна етика и перфекционизам одговарају Девичиној педантној природи.

Вага – Шведска

Ваге, које цијене равнотежу, хармонију и социјалну правду, наћи ће своје место у Шведској. Посвећеност једнакости и сликовити пејзажи чине Шведску идеалним уточиштем за овај осјетљив знак.

Шкорпија - Аустралија

Огроман пејзаж Аустралије, авантуристички дух и миран начин живота резонују са интензивном природом Шкорпиона. Аустралијски нагласак на индивидуалности и љубави према природи одговара жељама Шкорпије за личним растом и откривањем.

Стријелац - Нови Зеланд

Стријелци, са својом љубављу према авантурама и истраживању, наћи ће на Новом Зеланду задивљујуће природне љепоте, активности на отвореном и љубазно локално становништво. Опуштена атмосфера подстиче Стријелчеве да уживају у својој природи слободног духа.

Јарац - Сингапур

Познати по својој амбицији и практичности, Јарчеви ће цијенити Сингапур због његовог економског просперитета, стабилности и посвећености успеху. Ефикасна инфраструктура и нагласак на напретку у складу су са каријерно оријентисаним размишљањем Јарчева.

Водолија - Холандија

Водолије, са својим прогресивним и отвореним приступом животу, цијениће Холандију због њене либералне културе, иновативног духа и посвећености друштвеној једнакости. Нагласак на индивидуалним слободама и креативности резонује са идеалима Водолија.

Рибе - Грчка

Снови и умјетничка природа Риба ће пронаћи инспирацију у Грчкој, са њеном древном историјом, сликовитим пејзажима и живописном уметничком сценом. Опуштен начин живота и дружење са умјетношћу представљају идеално окружење за развој креативности овог знака, преноси Телеграф.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана