Турски астролози: Ових пет знакова ће имати помоћ звијезда

ГС
Foto: Илустрација

Ови знакови држаће све конце у рукама и оствариће све најважније циљеве без икаквих препрека.

Лав

Овај знак је према хороскопу турских астролога најсрећнији знак. Лавови ће ове године дефинитивно да буду међу најсрећнијима. Пуцаће од позитивне енергије која ће да им помогне да остваре све што пожеле, па чак и да пронађу љубав.

Звезде су лавовима наклоњене више него икада, па је савјет да искористе повољан астролошки апсект на свим пољима, а поготово на љубавном. Захваљујући невјероватној харизми лавови ће оставити добар утисак на саговорнике, што ће им помоћи не само на пољу љубави и пријатељства, већ и у финансијској сфери.

Дјевица

Дјевица је знак који држе све конце у рукама, јер су иначе веома обазриве и методичне. Њихове главне планете заштитници су Меркур и Сатурн, а оне ће се и у наредној години налазити у прилично повољном положају.

Дјевице ће у 2023. години да држе све конце у својим рукама, све ће да буде под њиховом контролом, што ће да им подигне самопоуздање и да их учини још способнијим и вештијим на свим пољима. Оне ће у наредним данима успјети да реше велике и важне проблеме и то постепено, један по један. Звијезде савјетују да је ово најбољи начин да заблистате у пуном сјају.

Вага

Према турским астролозима, вагама стиже новац. Година 2023. је веома турбулентна за Ваге. Припадници овог знака наћи ће се у комплетном хаосу. Око њих ће се свашта дешавати, прилике ће само искрсавати, а могуће је да ће неколико добрих испустити. Можда би сваки други знак требало да брине, али не и Вага. Звијезде им поручују да је ово за њих идеалан период.

Остатак године ће да вам понуди много шанси за успјех, највише на пољу финансија. Према турском хороскопу, 2023. година ће да буде једна од најупечатљивијих година за оне рођене у овом знаку. Ваге тако треба да размишљају о томе гдје је најбоље да инвестирају, будући да се овај повољан пословни аспект ријетко јавља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана