Три највећа злопамтила хороскопа - освета им је друго име: Вратиће кад се најмање надате

ГС
Три највећа злопамтила хороскопа - освета им је друго име: Вратиће кад се најмање надате

Постоје људи који ће једноставно рећи "Све се у животу врати". Ипак, три знака хороскопа не мисле тако. Не воле теорију да ће живот све вратити, већ искључиво и само они. Ако им се жестоко замерите, толико да сте их повредили у великој мери, потрудиће се да вам сервирају освету.

3. МЈЕСТО - ЛАВ

Лавови су познати егоцентрици. Једноставно - увијек желе да буду у центру пажње. Користе своју харизму и шарм како би манипулисали ситуацијама и људима око себе. Лавови желе да доминирају и увек буду у првом плану, а то их често чини злопамтилима. Не заборављају критике јер их ни не воле, па ће искористити прву прилику да вам врате истом мјером.


2. МЈЕСТО - РАК

Многи би рекли да људи рођени у знаку Рака нису осветољубиви. Познати су по осетљивости и манипулацији емоцијама. Ипак, Ракови често знају да користе сузе и драму како би добили оно што желе. Њихова тактика изазивања кривице их чини маестралним злопамтилима. Неће заборавити своје сузе, па ће вам "нонашалнтно" вратити исто.

1. МЈЕСТО - ШКОРПИЈА

Знак који нема конкуренцију када је освета у питању. Шкорпије су изузетно емотивне и када воле, воле до краја. Ипак, не можете ни да замислите шта су у стању да учине кад их блиска особа изда. Не знају за страх, последице их не занимају и погодиће вам најслабију тачку која постоји. Њихова страствена природа и склоност тајанствености чине их мајсторима манипулације. Користе своју емоционалну снагу како би контролисале ситуације и људе око себе. Ни сами нећете знати кад вас је Шкорпија провалила, а осветом ће вам окренути цео свет наглавачке.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана