Три највећа чудака хороскопа: Да ли сте међу њима?

Б92
Три највећа чудака хороскопа: Да ли сте међу њима?

Постоје знакови Зодијака који су под утицајем својих планета добили одређене карактеристике које за друге могу бити у извjесној мjери неприхватљиве, или у најмању руку буду несхваћени. Ипак, ко је меродаван да тврди ко је нормалан. Ови знакови су помало чудни...

ВОДОЛИЈА

Не разумијете тај језик будућности? И не трудите се, узалуд је. Водолија има озбиљне визије за које ће се тек испоставити да су реалне и оствариве, али за пар деценија. Овај знак има високе умне капацитете. Не би било лоше да у ваш подсјетник меморишете неке њене идеје, па ако сте кадри да их одгонетнете, ето вам шанса да дођете до "дрвета на коме расте новац", јер Водолија тежи да буде схваћена и материјалне је ствари не интересују.

РИБЕ

Иако важе за најемотивнији знак, Рибе су у суштини врло нестабилне. Ипак, њихове визије будућности су готово увијек непогрешиво тачне. Оне имају пророчке способности. Загледајте се припадницима овог знака у очи, ако им нису изразито свијетле, мора да су врло чудне. Будите сигурни да је њихова интуиција до те мјере развијена, да их ни најубиједљивијим лажима не можете заварати и обманути.

ЈАРАЦ

Овај знак саткан је од санте леда. Несхватљив је окружењу због одсуства реакције и имун на најдраматичније животне сцене и прилике. Углавном људи остану затечени њиховом прибраношћу и хладноћом. Са друге стране, упркос свему, постоје људи који га много воле. И то је оно што је збуњујуће. Дакле, схватити шта овај чудак осјећа, значи имати натприродне способности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана