Три најсексипилнија хороскопска знака су...

Dnevno.rs
Три најсексипилнија хороскопска знака су...

Нису сви Стрелчеви лијени у кревету, нити се све Шкорпије претварају у Хулка када падне ноћ, али ако бисмо се усудили да причамо о натприродним сексуалним моћима, припадници сљедећих знакова би се сигурно издвојили. Да ли се слажете?

Шкорпија

Бог секса! Тачка. Ако сте икада били у вези са Шкорпијом онда знате да оне имају неодољиву моћ привлачности. Чак и оне мање лијепе Шкорпије имају изражену ауру и моћ манипулације коју користе да би натјерале друге да раде оно што хоће. Уколико вас замисле као потенцијалног партнера, сигурно ће вас освојити. И док схватите њихов план, већ сте се заљубили. Ако би вас неко питао, шта је то што вашу Шкорпију чини тако пожељном, могуће је да то не бисте умјели да објасните. Поред снажне привлачности, рођени у овом знаку су и изузетно лојални пријатељи, велики хероји и поуздани у послу. Ако желите да заведете Шкорпију, обуците се у црно, поготово доњи веш. Воле умјетнички настројене и помало проблематичне људе.

Лав

Немојте рећи Лаву ком читате овај текст да су на другом мјесту, јер ћете им повредити сујету. Рођени у овом знаку су прави „трендсетери” који познају сва кул мјеста у граду. Ако желите да се добро проведете, увијек за друштво изаберите Лава и нећете се покајати. Обориће вас са ногу стварима које ће урадити за вас и купити вас за цијели живот. Многим људима је управо та количина пажње пресудна за заљубљивање. Такође, они СВЕ раде боље од других, а на вама је да им смислите изазов. Лавови имају разоружавајућ осмијех, а понекад је довољно да вам га покажу да би вас одвели у кревет. Ако желите да га заведете, подилазите му, угађајте и ласкајте. Обожавају то!

Рак

Њихово тајно оружје није ни изглед ни осмијех, већ хумор. Такође, они су врло емотивни и никада неће заборавити вашу годишњицу, рођендан или неки други битан празник. Мана им је промјењиво расположење због ког понекад имате осјећај да ћете завршити у лудници! Али, ако можете да их поднесете такве, онда ћете имати загарантованог пријатеља који ће вас увијек одушевити својом кухињом. Обожавају сексуалне игре и фантазије и не устручавају се да буду и „мало грубљи” ако то пожелите. Уколико хоћете да „посједујете” Рака, слободно се „распилавите” пред њим. Ако вам се плаче, не устручавајте се, они воле да буду у улози спасиоца и да вас тјеше.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана