Три хороскопска знака у септембру чекају невоље и проблеми

ГС
Foto: Илустрација

Три хороскопска знака очекују невоље у септембру 2022. године - астролози кажу да ће на њих највише утицати ретроградни Меркур!

Скоро цијели септембар биће под утицајем ретроградног Меркура који нас очекује од 9. септембра до 2. октобра 2022. године. Ова енергија осјећаће се и раније, од 22. августа, а постретроградна сјенка завршава се тек 16. октобра. Ретроградни Меркур биће у знаку Ваге и може донијети бројне дилеме, проблеме у комуникацији, погрешне информације и промјене планова.

3 хороскопска знака ће се због тога у септембру суочити са невољама и изазовима током септембра 2022. - ево кога астролози издвајају:

Ован

Овна у септембру 2022. очекује алармантан период. Овог пута овај знак Зодијака мораће да заврши дугогодишњи посао. Искрснуће прошли недостаци у документима и уговорима, као и стари дугови у било ком смислу те ријечи. Ово ће вас учинити прилично нервозним. Имаћете пуно обавеза, и могуће је да ће вам бити тешко све да постигнете. Можете бити повезани са проблемима и невољама других људи. Мораћете да штитите туђе интересе, али никако немојте занемарити ни своје задатке којих има невјероватно пуно. У овом мјесецу не дозволите да се префорсирате, када вам тијело и дух траже одмор, то им и приуштите.

 

Рак

Септембар 2022. године неће бити лак за Ракове. Бићете растрзани између посла и породичних проблема. Ово је испуњено чињеницом да се осјећате веома ограничено. Добра вијест је да имате прилику да покажете своју најбољу страну као резерву за будућност. Посљедња декада септембра биће лакша. Нека вам ово буде утјеха и мотивација да превазиђете ове изазове. када је ријеч о новцу, поново ћете губити и добијати, па опет губити. Немојте се узнемиравати! То је све лекција кроз коју морате да прођете да бисте имали више успјеха и предострожности у будућности.

 

Вага

Хороскоп предвиђа да ће се током септембра 2022. године представници овог хороскопског знака суочити са замкама. Бићете ухваћени у ријечима, дјелима и обећањима. Припремите се ментално за ово. Не дајте обећања која не можете одржати. Немојте дистрибуирати информације ако нисте потпуно сигурни у то. Усљед ретроградног Меркура који је у вашем знаку, неколико пута провјерава пристигле информације. Само тако ћете се заштитити од неповољног положаја. Могуће су турбуленције у породичним односима, али сада је најважније да усмјерите фокус на главни циљ у животу и томе се највише посветите. Крај септембра и почетак октобра ће проћи лакше - смањиће се стрес, а могуће је да вас очекују и неки бонуси на послу.

Магазин/Новости

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана