Три хороскопска знака којима ће август донијети најљепше тренутке

ГС
Три хороскопска знака којима ће август донијети најљепше тренутке

Стигао нам је обећавајући август који ће за неке знакове хороскопа значити потпуно излечење

 

Меркур у Дјевици и Месец у Шкорпији 4. августа доноси позитивне вибрације, а док Мјесец креће у своје путовање у пуноћу, требало би да видимо многе парове како обнављају завјете, људе који унапређују пословне односе и доносе мудре изборе у погледу здравља и благостања.

Највише среће током августа имаће следећа три хороскопска знака.

Близанци

Код вас је све било прилично ужурбано последњих неколико недеља, а изгледа да ће се тај низ наставити. У последњих неколико дана искусили сте неколико проблема, рекли сте погрешне ствари у погрешно време. Ипак, од 4. августа бићете благословени таквом способношћу да комуницирате да ће сви око вас почети пажљиво да вас слушају.

Сада, када сте привукли пажњу публике, овде можете направити праву магију, а то, наравно, лежи у вашим невероватним идејама. Близанци, ово је ваше време. Овог месеца можете да имате све јер ћете имати моћ харизме и интелигенције. Током 22. августа достижете свој врхунац, можете победити у било чему - финансијски подухват, инвестиција, љубав, здравље...

Дјевица

Како се приближава ваша сезона, осећате да се многе препреке које су вас спутавале повлаче. Долазите у своју бољу везију, и то добро осећате. Спокојни сте јер знате где сте погрешили, али сада осећате да не морате да се доказујете на начин на који сте морали до сада. Овај месец ће вам омогућити да будете то што јесте, а то је велики корак за вас. Иако још увек задржавате своју жестину, сада знате где да поставите ту енергију.

Научили сте главну лекцију, а то је дискреција. Раније нисте разумели моћ ћутања, одувек сте веровали да је најбоље да вичете и говорите како јесте, а ипак, ево нас, осећамо се уравнотежено и опуштено са идејом да ако неко има мишљење које се разликује од вашег, онда нека тако буде. Осетите моћ овога и уживајте у овом месецу!

Вага

Август ће Вагама открити тајну да не морају да надокнађују нешто што верују да им недостаје јер им ништа не недостаје. Бар не овог месеца. Овде мислимо на љубавне односе. Уздржавали сте се последњих неколико месеци, плашили сте се да ћете бити одбијени и тако сте постали разметљиви. Више не морате да се борите с негативном енергијом да бисте привукли партнера, можете наступити са самопоуздањем.

Овог месеца ћете бити најбоља верзија себе, а 11. августа, када Венера уђе у Лава, схватићете да се допадате особи која вам је привлачна, а да нисте морали много да се трудите око тога.

Овај месец треба само да верујете у себе јер све што будете радили кренуће у добром смеру, сада је време да то видите.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана