Три хороскопска знака која захтијевају најскупље поклоне

Агенције
Foto: Илустрација

Како се ближи празнични период, многи од нас започињу мисију тражења савршених поклона за своје вољене. У доба даривања размишљамо не само о томе што поклонити већ и о томе како ће наши поклони бити примљени.

Док неки људи цијене једноставност и сентименталну вриједност, постоје и они који су склонији луксузнијим и скупљим поклонима.

Према астролозима, три хороскопска знака захтијевају најскупље поклоне и по природи више воле луксуз него једноставност.

Лав

Лавови су познати по љубави према драми, сјају и луксузу. Воле бити у центру пажње и често преферишу ствари које се истичу. Цијене поклоне који нису само скупи већ и визуално импресивни те показују њихов статус. Обожавају дизајнерску одјећу, скуп накит и технолошки напредне уређаје. За Лавове поклон није само предмет већ и симбол њихове посебности.

Шкорпија

Шкорпије су интензивне, с наглашеним осјећајем за тајанственост. Цијене поклоне који су јединствени и који имају особну или емоционалну вриједност. Међутим, такође су склони луксузу, поготово када је ријеч о предметима који су ријетки, ексклузивни или имају неку скривену вриједност. Висококвалитетни парфеми, уникатни комади накита или ријетка издања књига могу бити идеални поклони за Шкорпионе.

Бик

Бикови воле удобност, квалитету и луксуз. Цијене финије ствари у животу и имају изражен осјећај за естетику. Склони су бирати поклоне који трају дуго и имају практичну вриједност. Луксузни кућански апарати, висококвалитетна одјећа или чак скупи гастрономски доживљаји могу бити на врху њиховог пописа жеља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана