Три хороскопска знака која увијек прати малер

B92
Foto: Pixabay

Срећа им се не смијеши баш често и увијек их прати неки малер гдје год да крену. У наставку текста откривамо вам три хороскопска знака која су магнет за малер.

Дјевица

Дјевица је стварно један од знакова са лошом срећом. У сваком сегменту јој се може догодити некакав пех, због чега често знају да се узнемире. Посебно их може ухватити паника у ситуацијама када им је срећа преко потребна, јер унапријед знају да може изостати. Зато Дјевице врло ријетко или скоро никад не вјерују у срећу, али се свим силама труде да својим трудом потпуно искључе онај тренутак у којем би срећа пресудно требало да им помогне. Ни у љубави их често не прати срећа.

Вага

Вага је нека врста наказе за срећу. А онда, када би срећа требало да им дође и кад им је тек покуцала на врата, једноставно се може догодити преокрет и срећа се може претворити у несрећу. Ако изађу напоље кад је сунце, ускоро би их могао задесити пљусак. Ред у пошти ће се створити непосредно прије њиховог уласка и слично. Вага се лако прилагођава малим стварима и научи да живи с њима без икаквих фрустрација, али велике ствари, попут нужне среће на послу, љубави и других важних животних подручја, могу да их фрустрирају.

Рибе

Рибе су срећне само из једног једноставног разлога, јер су превише заокупљене својим паралелним свијетом у ком живе, да би уопште схватиле колико их заправо прати малер. Иначе, када погледају уназад, апсолутно схватају да се све што је требало да се догоди по добром принципу, углавном догодило по лошем. Због тога знају да буду нервозне, љуте, понекад чак и бијесне. Једина околност која може да донесе већу количину среће у њихов живот је проналазак партнера који ће пренијети или емитовати њихову срећу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана