Три хороскопска знака која су јако љубоморна у вези

GS
Foto: AstroTalk

Ови хороскопски знакови познати су по томе што се тешко носе с несигурностима и често их мучи питање оданости њихових партнера.

Ево о којим је знаковима ријеч.

Шкорпија

Њихова љубомора произлази из дубоке страсти и потребе за потпуном контролом над ситуацијама које их емоционално дотичу. Воле дубоко и интензивно.

Када воле, воле цијелим срцем и душом, па сваки знак могуће невјере или издаје доживљавају као пријетњу својој емоционалној сигурности.

Та страст често их води у љубомору, јер једноставно не подносе помисао да њихов партнер дијели интимност с неким другим.

Желе имати контролу над својим животом и везама. Неизвјесност их излуђује, а љубомора је њихов начин да се носе с том несигурношћу.

Желе знати све што се догађа и често анализирају ситуације у својој глави, тражећи знакове који би могли указивати на невјеру, преноси Индеx.

Бик

Љубомора Бикова произлази из њихове дубоке везе с материјалним и емоционалним сигурностима које желе очувати по сваку цијену.

Када нешто или некога воле, то сматрају својим и тешко подносе дијељење. Њихова љубомора често долази из потребе да заштите оно што је њихово, укључујући и партнера.

Цијене стабилност и сигурност у вези. Сваки знак нестабилности или промјене у понашању партнера може их узнемирити и потакнути љубомору, јер се боје губитка онога што су изградили.

Бикови су знакови који не воле промјене. Када примијете нешто необично у понашању свог партнера, често ће реаговати љубоморно јер се боје да та промјена може угрозити њихову везу.

Лав

Лавови су често љубоморни у вези. Њихова љубомора произлази из страха да ће изгубити пажњу и статус у очима партнера.

Ако осјете да их партнер не цијени или даје пажњу некоме другоме, њихова се љубомора одмах буди.

Лавови желе бити једини и незамјењиви у очима свог партнера.

Када се њихов понос осјети угроженим, љубомора је природна реакција. Не желе дијелити своје мјесто у срцу партнера с било ким другим и осјећају се повријеђено при самој помисли на то.

Лавови су природни заштитници и сматрају својом дужношћу чување онога што им припада.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана