Три хороскопска знака која ће се ове недјеље заљубити

GS
Foto: Instagram

За неке љубав долази у облику друге особе, а за друге кроз спознавање себе или посао. Како било, чека нас недјеља пуна љубави.

Ова недјеља доноси узбудљиве промјене на љубавном плану за неке од нас. Три хороскопска знака искусиће валове емоција док се заљубљују на свој специфичан начин. Док се неки заљубљују у друге људе, други проналазе љубав према себи, док трећи исказују страст према свом послу.

Водолија

Водолија, иначе позната по свом неовисном духу, ове недјеље ће осјетити лептириће у стомаку. Управо ће се овај знак заљубити у једну посебну особу. Кроз неизвјесност која окружује љубав, водолија ће се осјећати живим. Њихова интелектуална природа биће снажно привучена неким ко ће пробудити њихову знатижељу и дубље разумијевање свијета. Ова недјеља ће бити за водолије посебно важна јер ће осјетити како се њихово срце отвара новим могућностима, чак и ако је дуго било затворено.

Вага

Вага, која је позната по свом смислу за љепоту и равнотежу, ове недјеље ће открити најважнију љубавну везу - везу према себи. Ваге су често фокусиране на друге и теже проналазе равнотежу између властитих потреба и потреба других. Међутим, ова недјеља ће бити другачија. Вага ће открити дубоку љубав према себи и научити поставити границе које су потребне за властито благостање. Биће то вријеме када ће ваге обратити пажњу на своје унутрашње потребе и схватити да је љубав према себи темељ за срећан и испуњен живот.

Шкорпија

Шкорпија, страствен и интензиван знак, овај ће тједан пронаћи задовољство у свом послу. Шкорпије су познате по својој преданости и одлучности, а овај тједан ће своју страст усмјерити према каријери. Овај водени знак ће открити нове изворе инспирације и мотивације како би се успињао према својим професионалним циљевима. Шкорпија ће бити фокусирана и спремно ће преузети нове изазове како би испунила своје амбиције. Љубав према послу пружиће шкорпији осјећај задовољства и испуњености док ће се истовремено отварати врата новим могућностима и напретку, преноси 24сата

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана