Три хороскопска знака која би се могла заручити до краја љета

ГС
Foto: Илустрација

Ако си рођена у једном од ова три хороскопска знака ово љето започињеш ново путовање према новој фази живота.

Близанци

Припадници овог зрачног знака имаће лијепо љето, а посебно би могло бити испуњено љубављу и уживањем. Вријеме је да се оствари све што си жељела. Твој вољени осјетиће порив и жељеће да кренете у нову животну авантуру - поставиће ти важно питање. Бићеш одушевљена развојем догађаја и врло лако ћеш моћи изразити своје идеје и осјећаје. Можда до сада ниси ни размишљала о браку, али прелазак на сљедећу фазу свакако је нешто о чему би требало размислити. У сваком случају, ово љето те чека велика срећа и размишљање о блиставој будућности.

Чак и ако си слободна, јако волиш авантуре и нове ствари, ипак ће се оснажити однос с једном особом. Постоје неке позитивне енергије које ће ти дати снагу да преузмеш нову обвезу, а која ће ти донијети само добре ствари. И свакако би требала искористити ову енергију. Но ништа не мора бити традиционално, важно је да се обоје осјећате угодно.

Рибе

Вјеројатно ћеш открити да ће ово љето бити јако добро за тебе. Чак ће ће бити прилика за нову љубав ако још немаш партнера у свом животу или ти нитко није посебно драг. С друге стране, ако си већ у вези постоји велика шанса да ће љубав постати још дубља и јача. Љето 2023. биће изврсно вријеме за уживање у лијепом заједничком времену. Сљедеће седмице  доносе страст и изражену сексуалност што ће појачати мистичност у љубавним везама. У том простору појавиће се жеља за браком.

Лав

Звијезде предвиђају одлично љето и прави љубавни замах. Но ово не вриједи само за парове, ако си сама упознаћеш особу с којом ћеш осјетити заљубљеност и романтику. Свака заједничка секунда биће попут бајке. Људи који су већ у везама требали би бити свјесни да је љето 2023. повољно вријеме да се посветите једно другоме. Мање негативних разговора, али и пуно пажљивије понашање и отвореност и доћи ћете до пуно снажнијег односа.

Средином августа ће се преокренути ситуација у твоју корист ако ти изгледа да сада пролазиш кроз велике проблеме. Љето би могло завршити с великим питањем и зарукама. Пожељећете свој однос подићи на пуно виши ниво, а обоје ћете се осјећати мирно и оснажено. Животне одлуке постаће стабилније, а партнер ће улијевати оптимизам и повјерење. Требаш само мало њежности и повезаности с љубавником како би бисте имали сјајан љубавни живот. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана