Tешко вама ако сте у вези са овим Зодијацима, они су најљубоморнији

srbijadanas.com
Tешко вама ако сте у вези са овим Зодијацима, они су најљубоморнији

Мислили сте да су Шкорпије љубоморне? Прочитајте текст до краја, можда вам буду јасније карактеристике других знакова.

 

Ован

Ован не воли затворене и мистериозне особе. То му ствара осећај несугурности и неповjерења, па га то доводи до опсесивне љубоморе.

Бик

Бик тежи стабилности и хармонији, било каква помисао о евентуалној конкуренцији га ремети у његовој свакодневници. Радије ће се повући, него свој мозак оптерећивати сумњама.

Близанац

По природи Близанци нису љубоморни, али понекад, у налету суманутих мисли, склони су да сами конструишу у својој глави извjесне ситуације.

Рак

Ракови толико умију бити заслепљени својим емоцијама, да искључују сваку могућност да им се нешто дешава иза леђа.

Лав

Лавовима осјећај љубоморе није стран. Они су веома сујетни и тешко подносе да падну у други план. Њихово величанство нема нико права да засијени.

Дјевица

Дјевице прије воле да изазивају љубомору не би ли дошле до закључка колико је партнеру стало. Оне су синоним добре контроле. Нећете видјети код ње осјећај љубоморе.

Вага

Вага је сама велика кокета и није стабилна када су у питању емотивна везивања. Гледајући из свог угла, љубоморна је до момента док се не обезбједи планом "б".

Шкорпија

Шкорпија врло тешко контролише своју љубомору. То је њена доминантна карактеристика, па иако држи већину ствари под контролом, љубомора јој измиче.

Стрелац

Иако склон испадима повременим авантурама, Стрелац је врло љубоморан. Другима не толерише. док своје излете вешто оправдава.

Јарац

Јарац није љубоморан. Међутим, сазна ли да је преварен никада неће опростити И заувијек ће се повући, без шансе за повратком.

Водолија

Ни Водолија се не може "похвалити" испољавањем љубоморе. Они су врло слободног духа и отвореног ума. Међутим, посумњају ли, постају велики циници.

Рибе

Рибе врло интензивно и константно имају осјећај љубоморе. У страху да не буду напуштене у стању су да се претворе у правог тајног агента.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана