Свекрве и снаје које се по хороскопу најбоље слажу

Г.С.
Свекрве и снаје које се по хороскопу најбоље слажу

Однос свекрве и снаје зависи од много фактора, а астролози кажу да хороскопски знак утиче и на то.

Ово су хороскопски знакови који припадају истом елементу, па слично размишљају и имају исту енергију. Ако су и свекрва и снаја рођене у неком од знакова хороскопа који припадају истом елементу, већа је вјероватноћа да ће се добро слагати, преноси Ало.

Ватрени знакови - Ован, Лав и Стријелац

Енергичне, пуне ентузијазма, воле живот. Ако су свекрва и снаја рођене у било ком од ова три знака, велике су шансе да ће бити заинтересоване за уживање у животу, а не за безначајне расправе. Обе волите да се дружите и добре сте домаћице.

Земљани знакови - Бик, Девица и Јарац

Ако свекрва и снаја припадају неком од ова три земљана знака, дивиће се међусобно практичном и стабилном карактеру. Обе ће бити добро организоване када је ријеч о кућним обавезама и породици и поштоваће једна другу, јер су обе поуздане. Заједно могу добро функционишу, чак и у истој кући.

Ваздушни знакови - Близанци, Вага и Водолија

Умију да воде и површне, лежерне разговоре, али и оне дубокоумне. Могу да дјелују на први поглед хладно и безосјећајно, али нису такве. Зато их многи погрешно процјењују. Међутим, свекрва и снаја у било којој комбинацији ова три знака подржаваће једна другу и добро ће се разумјети.

Водени знакови - Рак, Шкорпија и Рибе

Ови знакови су оличење емоција и осећања. Ако су свекрва и снаја у овим знаковима зодијака, обе ће показивати своја осјећања и љубав, одлично ће разумјети шта она друга мисли, осјећа, жели да каже. Увијек ће желити да помогну једна другој, али и да брину једна за другу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана