Сваки хороскопски знак има своју тајну, која је ваша?

ГС
Сваки хороскопски знак има своју тајну, која је ваша?

Вјероватно сте чули гласине да су Близанци дволични, Шкорпије воле несвјесно да лажу, а да Вагама треба читава вјечност да се на нешто одлуче. Оваквим понашањима је, ако ћемо право, склоно мноштво људи, а овакве квалификације само загребу по површини сваког знака зодијака. Истина је да сваки знак има неког скелета који крије у свом ормару – и то би вас могло шокирати на основу онога што мислите да знате о њима.

Наставите да читате да бисте добили стручни увид астролошкиње Лорен Еш о најскандалознијој тајни сваког знака зодијака.

Овнови се предомишљају, много

Гласан, поносан и стално пред вашим очима, Ован није познат по скромности. Дакле, можда се питате како то они онда могу бити несигурни или сумњати у себе. Истина је да када сте прва особа која нешто уради, увек постоји ризик од спектакуларног неуспеха. И док се Овнови сигурно не плаше да ризикују, они се плаше да ће бити кажњени због скупе грешке. Али, своје сумње никада неће изразити.

Бик брине да није довољно забаван

Бик је познат по свом једноставном и практичном приступу животу. Нико не може да каже Бику шта да ради или шта да мисли о себи, и скоро је немогуће натерати га да промијени мишљење. Већина вјерује да је то тврдоглавост, али Бик воли да размишља о томе као о фокусу на ствари. Међутим, они се често питају да ли су ограничили своје могућности и да ли можда пропуштају неке од забава које други знаци имају. Није у њиховој природи да мијењају свој животни стил само да би удовољили једном хиру, али не могу, а да се не запитају да ли би можда вриједело покушати да се чешће опуштају.

Близанци воле да удовољавају другима

Близанци важе за једну од најдруштвенијих личности зодијака. Иако  популарност има своје предности, може довести до тога да се овај знак с времена на вријеме изгуби у личностима других. Било да се повезују са “правом” врстом људи или желе само да се уклопе, Близанци могу бити помало површни у свом друштвеном животу. А пошто њима влада брбљиви и брзи Меркур, они лако могу да кажу људима тачно оно што желе да чују – чак и ако то не мисле.

Ракови су емоционални манипултори

Раком влада саосјећајни и емпатичан Мјесец, и они то обично користе за добро, бринући о својим вољенима и нудећи раме за плакање. Али, постоји скривена страна Рака која може да манипулише људима, а да то ни не зна. Када су емоције на врхунцу, познато је да овај знак користи осећај кривице како би натјерао да сукоб који га плаши – нестане.

Лавови воле да краду пажњу

Није тајна да Лавови воле живот под рефлекторима, гдје ће на великој позорници живота играти главну улогу. Међутим, Лавови ће се понашати као да је чиста случајност то што су у центру пажње, а у ствари су то сами инсценирали. Овај знак је напорно радио да би развио самопоуздање и неће дозволити да их други људи и њихова несигурност спријече да се шепуре својим вриједностима. Можда се неће потрудити да згазе друге људе, али ако кажете да сте расположени за мирну ноћ у којој Лав има прилику да присуствује кул журци, оставиће вас на каучу.

Дјевице су неорганизоване, у ствари

Дјевице се сматрају перфекционистима зодијака, и то јесте тачно, бар једним дијелом. Имају око за детаље и уочавају мале ствари које другим људима промакну. Због тога су често задужени да помогну другим људима да саставе ствари и врате свој живот на прави пут. Али то не мора да значи да су они организовани људи. Вјероватније је да ће Дјевице прије него било који други знак одложити свој распоред и рутине на страну да би помогли неком другом.

Ваге јесу неодлучне, али у томе уживају

Највећи стереотип о Вагама је да су болно неодлучне. Они ће се потрудити да се претварају да то није истина, али постоји нешто што воле у ​​томе да други људи доносе одлуке. Вага се труди да се не оптерети превише у животу. Сваку шансу да пренесу тешке одлуке на неког другог оне ће прихватити. Осим тога, као друштвен знак, Ваге не желе да доносе никакве одлуке које би могле да наљуте или изнервирају друге људе. Они би радије играли посреднике него да буду главни.

Шкорпије су праве плачљивице

Заборавите шта кажу о Раку и Рибама – Шкорпија је заиста осјетљива, плачљива беба зодијака. Бољи од тога су једино у скривању. Али то не значи да се те усамљене ноћи плакања у кревету или бескрајни сати гледања ром-кома не рачунају. Шкорпије су прикривени романтичари који траже љубав која се дешава једном у животу, са неким са ким могу да подијеле све. Воле јако, а када ствари не успију, подносе то теже него било ко други.

Стријелци су велики штребери

Авантуриста. Плејбој. Шаљивџија. Постоји много стереотипа које људи бацају на Стријелца. Постоји и друга страна њихове личности коју желе да  сакрију. Као знак којим влада Јупитер, планета знања и експанзије, Стријелац је скромни штребер, и то на добар начин. Било да је у питању опсесија читањем, љубав према документарцима или склоност да се сваке друге недеље пронађе нови хоби, Стријелчеве навике су више штреберске него што већина људи зна, преноси Грациа.рс.

Јарци имају смисао за црни хумор

Добро је познато да Јарчеви воле да журе и притом зарађују много новца. Ово често наводи људе да претпоставе да је овај знак досадан. И док је Јарчевима потребно мало времена да се упознају на личном нивоу, досадни сигурно нису. Имају скривени мрачни смисао за хумор и склоност да шале гурају до крајњих граница међу блиским пријатељима. Једном када се некоме отворе, они су први који ће рећи оно што сви други мисле, али се не би усуђивали да кажу наглас.

Водолије имају комплекс индивидуалности

Да, Водолија је најексцентричнији знак зодијака. А њихов бунтовнички дух је једна од највећих снага. Међутим, понекад потреба да се ствари раде другачије од свих других може довести до тога да Водолије игноришу хобије у којима највише уживају или да пропусте одређене заједничке радости у животу. Имаће користи од тога да се сете да прави појединац ради шта год жели без обзира ко гледа. Желите да носите обичну белу мајицу или да кувате рецепт који је у тренду на ТикТок-у? И то је у реду, Водолије.

Рибе су срцеломци

Слатке и осјетљиве Рибе можда имају најшокантнију тајну од свих. Иако већина људи може претпоставити да је неки ватрени знак највећи срцеломац зодијака, то није нико други до сањиве и романтичне Рибе. Наравно, они су лојални и посвећени једном партнеру када су у вези,  али такође воле осjећај да су тражени. То значи да су склони игрању психолошких игрица више од других знакова. Да не помињемо да знају како да се посвете другим људима, па кад им сломе срце, боли више него што је нормално.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана