Сваки хороскопски знак има своју сврху постојањa, погледајте која је ваша

ГС
Сваки хороскопски знак има своју сврху постојањa, погледајте која је ваша

Сви се ми некад питамо која је сврха нашег постојања на Земљи, шта нам је чинити да испунимо своју мисију, да се осјећамо сретно и испуњено.

Астрологија је дала и на то одговор.

Ован

Као један од такмичарски настројених и амбициознијих звјезданих знакова, Ован цвјета у постигнућима и напретку. Воли гурати ствари напријед.

Било да напредујете у умјетности, технологији или послу, свакако преузмите власт и фокусирајте се на развој нечег новог за напредак друштва.

Бик

Бикови жуде за стабилношћу у свим подручјима свог живота, од каријере до везе. То их, наравно, не спријечава да жуде за материјалним посједима.

Као знак који воли стицање материјалних добара и богатства, као и његовање стабилности у односима, брига за вољене ваша је крајња сврха.

Близанци

Близанци имају тенденцију да буду одлични саговорници и често су фантастични чувари мира. Понекад се описују као ''љепило које уједињује цијело човјечанство''.

Не заборавите на оне око себе, али ослоните се и на свој слободни дух. Без сумње ћете свима око себе усадити идеју слободе.

Рак

Ракови имају невјероватну моћ хватања најсуптилнијих невербалних знакова. Њихова је емоционална интелигенција без премца, што их чини великим емпатима.

Ви сте велика емоционална подршка и увијек нудите раме за плакање. Ослоните се на ову снагу и не заборавите показати свијету снагу безусловне љубави.

Лав

Лавовима се други знакови диве због одлучности и невјероватног духа.

Ослоните се на своју способност да извучете најбоље из лоше ситуације. Искористите ватрену личност и увјерљив смисао за хумор да подстакнете људе око себе.

Дјевица

Дјевице имају дух оријентисан на пружање услуга, што их чини непроцјењивима у сваком радном окружењу. Увијек имају нешто додати.

Дјевице су обично храбре и поуздане особе, чија је животна сврха рад на побољшању друштва.

Вага

Ваге воле разјаснити чињенице прије доношења важне одлуке. Изврсне су у ситуацијама које захтијевају праведан, логичан и пристојан став.

Велика животна сврха Вага је кориштење свог аналитичког ума и непристрасног става у борби за правду у овом свијету.

Шкорпија

Шкорпије имају завидну храброст да се суоче с мрачнијим стварима у животу. Ништа неће одвратити Шкорпију од јурњаве за оним што жели. Често су тајанствени и сложени.

Животна сврха Шкорпија је показати другима да је све могуће, све док имате страсти и воље. Они подстичу друге знакове да изађу из своје зоне удобности.

Стријелац

Стријелац напредује у откривању нових ствари. Имају вјечно позитиван поглед на живот и његују чињеницу да увијек постоји нешто ново.

Животна амбиција Стријелца требала би бити инспирација других својом непоколебљивом позитивношћу и жаром за животом.

Јарац

Најамбициознији од свих знакова, Јарци су у стању надвладати све што им стане на пут. Они су ригорозни и вриједни, а истовремено подижу оне око себе.

Животна сврха Јарца је показати свијету моћ његовања и безусловне, непоколебљиве подршке другима.

Водолија

Често их сматрају најбунтовнијим знаком, рођени у знаку Водолије воле пркосити конвенцијама. Изнад свега цијене креативност и оригиналност те воле рушити стереотипе.

Ваша сврха у животу је подстаћи управо тај дух у другима. Подстакните људе да крче властити пут и имају повјерења у властиту интуицију.

Рибе

Још један врло осјетљив знак, Рибе најбоље функционишу када посвете вријеме помагању другима. Рођени у знаку Риба обично су врло добротворни, с креативном и духовном енергијом.

Животна сврха Рибе је надахнути друге да користе своју моћ самоизражавања. На тај начин можете помоћи да се душе окупе на најдубљим нивоима. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана