Сваки хороскопски знак има своју духовну животињу, сазнајте која је ваша

Г.С.
Сваки хороскопски знак има своју духовну животињу, сазнајте која је ваша

Сваки хороскопски знак има своју духовну животињу која представља његове основне карактеристике, дијеле поглед на живот и унутрашње покретаче који их чине таквима какви јесу.

Ован

Духовна животиња Овна је тигар, са којим дијеле брзину, оштрину и жестоку нарав. Знају шта желе и никоме не допуштају да им стане на путу или да их спутавају у томе што желе да остваре. Увијек су у потрази за нечим новим, а кад и упадну у невољу - способни су сами да се из ње и извуку.

Бик

Бик је толико посебан да је његова духовна животиња - исто бик. Они су јаки и способни вође те увијек преузимају иницијативу. Знају шта желе од живота и не боје се да се боре за то. И знак и духовна животиња су тврдоглави, бескомпромисни и скоро увијек на крају добију то што желе.

Близанац

Духовна животиња Близанца је лисица - радознала, забавна и њежна. Баш попут своје духовне животиње, људи рођени у знаку Близанца знају бити немарни и енергични, а и лукави. На први поглед ће вам се чинити наивни, али изнутра чучи један прави мали лукавац.

Рак

Духовна животиња Рака је опосум, који је јако прилагодљиве природе. Рак је усамљен и тајанствен и јако држи до себе. Обоје су познати по томе да знају да избјегавају људе, али то не значи да Рак не воли своје ближње.

Лав

Ово је лако за погађање - духовна животиња Лава је паун. Обоје воле да се показују и парадирају, уживајући у дивљењу других. Битно им је како их други виде, а сваки излазак је нова прилика да се покажу у новом руху. Увијек дају све од себе да се покажу у најбољем свијетлу.

Дјевица

Дјевице су интелигентне, а то је једна од њихових најјачих карактеристика, стога нас не чуди да је њихова духовна животиња орангутан, који има способност размишљања и разумијевања. Проблем постоји да би се ријешио, а Дјевица увијек тражи нове начине којима би олакшала свој живот. Планира унапред како би заобишла потенцијалне проблеме.

Вага

Вага је попут зеца - љубазна, умиљата и топла, а највише воли да вријеме проводи у друштву. Ужива у окружењу људи, али не подноси хаотичне ситуације. Бежи из стресних ситуација јер је јако плашљиве природе.

Шкорпија

Шкорпије су најсличнији дабровима, свијесни су тога што имају и увијек су спремни да искористе све своје ресурсе. Велики радници, стално траже нове пројекте и постављају нове циљеве. Иако је дисциплинован и изузетан радник, Шкорпија је неповјерљив и осветољубив.

Стрелац

Духовна животиња Стрелца је видра која симболизира његове најјаче карактеристике - ентузијазам и смисао за добру забаву. Воле да буду окружени својим ближњима, а на живот гледају као на игру. Иако јако ангажован, Стрелцу је лако одвући пажњу са битних ствари.

Јарац

Спиритуална животиња Јарца је коњ. Обоје су поуздани, стабилни и конзистентни. Традиционални и са великом самоконтролом. Јарци су, попут коња, стабилни и чврсти, често ослонац својим ближњима.

Водолија

Водолија воли да се забавља као делфин. Врло је паметан и има авантуристички дух, а живот му је једна велика игра испуњена разним догађајима и забавом.

Рибе

Рибе су врло сличне морским коњићима. Оне су осјетљиве и љубазне, а у љубави кад једном пронађу своју сродну душу, она то остаје до краја живота. Рибе су интуитивне и емотивно свијесне. Воле да буду у близини породице и пријатеља и избегавају опасност када је то могуће, пише 24sata.hr.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана