Сутра нам стиже ретроградни Сатурн: Припремите се за велике љубавне ломове

ГС
Foto: Илустрација

Ретроградни Сатурн улази у знак Риба 29. јуна и трајаће до 15. новембра. У том периоду ће се "пробудити" све наше дубоке, често несвјесне емоције.

У астрологији, Рибе симболизују фантазије, несвјесно и духовне везе, а Сатурн нас сада позива да се усредсредимо и сагледамо све што нас дубоко дотиче. Ова фаза ретроградног Сатурна подсјетиће нас на лекције које смо можда пребрзо прошли или игнорисали.

Током прољећа, од 19. марта до 8. јуна, многи од нас су се суочили са интензивним емоцијама које су нас можда мучиле. Сада је вријеме да дубље истражимо та осећања и размотримо како да постигнемо емоционалну јасноћу и равнотежу коју Сатурн тражи.

Сатурн у Рибама наговјештава да ће ова ретроградна фаза донети наглашену духовну свијест и може нас натјерати да се суочите са дубоким емоционалним питањима.

На примјер, ако осећате незадовољство у вези, можда ћете морати да разговарате са партнером о својим унутрашњим потребама. За оне који су у љубавним троугловима, ова фаза може донети јасноћу о њиховој ситуацији.

Рибе су знак спиритуалности, а Сатурн је планета кармичких лекција. Ова фаза ретроградног Сатурна може нас подстаћи да откријемо своје скривене фантазије и да пронађемо унутрашњи мир. Можда ћете коначно скупити снаге да напустите нешто што вас више не испуњава емотивно, верујући да ћете срећу и задовољство пронаћи негдје другдје.

Усред фокуса на духовно и емоционално, очекује нас и помрачење у Рибама 18. септембра, што ће додатно појачати интроспективни и емотивни тон овог периода. Помрачења су времена када можемо дубоко ући у прошлост и суочити се са оним што смо можда избјегавали, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана