Сутра је фатално помрачење Сунца: Неки добивају прилику за нови почетак

Г.С.
Сутра је фатално помрачење Сунца: Неки добивају прилику за нови почетак

Партнер овом помрачењу бит ће помрачење Мјесеца у Шкорпији 5. маја. Док путујемо кроз ова два помрачења, можемо се осјећати нерасположено и емоционално расијано, зато будите њежни према себи и другима током овог периода.

Прије него што Сунце пријеђе у знак Бика, састаће се с Мјесецом на посљедњем степену Овна, па ћемо 20. априла у 5.17 сати доживјети помрачење Сунца. Осим што је специфично јер се одвија на посљедњем, кармичком нивоу, посебно је и по томе што је хибридне природе. Ићи ће од прстенастог до комплетног и назад до прстенастог.

Очигледно је да је пред нама посебна врста енергетског набоја, она дубоко трансформирајућа, која ће оставити траг у нашим животима, најављујући транзицију.

Остављамо нешто иза себе, завршавамо нешто на чему смо дуго радили, али је могуће и да нас изненаде неке неочекиване прилике које нас помјерају са старих мјеста гдје више не можемо да растемо и развијамо се. Напуштамо мјесто гдје живот полако личи на мочвару.

Не треба да будемо жртве научене беспомоћности. Сада имамо прилику да преузмемо иницијативу, закорачимо у улогу лидера, видимо, освијестимо се, скупимо храброст, одлучимо и кренемо. Нови пут је пред нама. Завршимо један посао, спремамо се за нови.

Нова веза

Напуштамо једну везу и спремамо се да створимо простор за нову везу. Шта год да је за вас и ваш живот... Можда ћете лакше разумјети ефекте овог помрачења ако погледате свој лични хороскоп и сазнате у којој се астролошкој кући оно дешава.

Ово је прво у низу помрачења која ће се дешавати у вези Ован/Вага дуже од годину и донијет ће низ личних промјена, али и промјена које ће утјецати на наше односе.

Онај пред нама јасно нас суочава с нашим властитим потребама. Гдје одустајемо од себе и зашто? Шта можемо да промијенимо да бисмо ојачали себе, а тиме и постигли бољи квалитет живота? Ту је и питање идентитета и свих улога које играмо у свакодневном животу, што нас често удаљава од нашег центра, од онога што заиста јесмо.

Пролазимо кроз неке препреке и поново излазимо на свјетлост. Можда нећемо одмах видјети којим правцем да кренемо, али до љета ће први дио пута бити откривен. Неке околности ће се мало покренути да бисмо могли да размотримо ствари и донесемо одлуку.

Поставите намјеру

Да бисте искористили ову моћну енергију, поставите намјеру. Шта желите да постигнете? Шта желите да промијените што вам је важно?

И не будите нестрпљиви. Све долази у своје време. Понекад је потребно мало сачекати да се околности сложе.

Посљедњи пут смо прошли кроз овај циклус помрачења од јесени 2013. до јесени 2015. године. Неке теме које су вам биле важне и релевантне у том периоду сада се на неки начин понављају. Можда само у другом облику и на другачији начин.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана