Сурова истина о хороскопским знаковима

prva.rs
Сурова истина о хороскопским знаковима

До сада сте читали хвалоспеве о свом знаку. Интернетом, међутим, кружи шаљиви и саркастични приказ карактерних црта Зодијака. Припремите се, болиће.

ОВАН


Припадници овог знака су болесно посесни и желе да одузму партнеру сву слободу, а себи би дозволили харем љубавница.

Углавном запињу за неосвојиве тврђаве и не признају пораз док се комплетно психички не униште. Веома несређени у мозгу, скачу на све и свашта и то мора бити одмах и сада, не знају за тактику, а од чекања се разболе.

Када виде да сте били у праву, неће вам признати, своје грешке не признају.

Они не вјерују у хороскоп. Немају њежности, себични су и нападни, не користе мозак, не посједују емотивну интелигенцију, не препуштају се партнеру, нити га прате.

Заврше са кретеном у животу, јер је њихов избор партнера ужасан и послије се обавезно чуде када су преварени или остављени. Све у свему, треба им веома много времена да схвате ствари, ако се то икада деси.

БИК

Самозадовољне, ћутљиве особе, досадне као клуб филателиста. Њихов највећи психички проблем је што немају проблеме. Све им је супер и немојте да их мучите са својим проблемима, јер их они немају. Њима треба да створите проблем да би им живот био занимљивији.

Њихов мир је савршен док се не претвори у манично лудило, јер када их избаците из такта, тада са својим роговима, ножевима и било чиме што им се нађе при руци, заједно са изобличеним лицем иду према вама као на матадора који маше црвеном тканином.

Тада се закопајте сами или припремите сјекиру, јер неће попустити ни на извињења.

БЛИЗАНЦИ

Главни оговарачи и трачаре, издајице и превртљивци са двоструким аршинима које мијењају на сваких 10-15 минута. Кажу да је Јуда био близанац. Људи са наличјем и стотину лица, вјечити глумци и нарциси површног погледа на живот.

Они не вјерују у хороскоп. Ако подвучете црту испод, видјећете да сте за њега јако ниско на листи приоритета. Они ће увијек направити планове како би прије били са неким другим него са вама. Једноставно, његова прича никада не пије воду, истина је да вас вара. Екстремно лоша страна тога је да је Близанац више особа одједном. Добра страна је да и њих третира исто као и вас. Имате посла са особом која не може да оствари и пружи квалитет, али зато може ''квантитет''.

Али то што не пружа ништа, не значи да од вас не очекује да пружите све. Ипак, они су само јефтини, себични кретени, вјешти на ријечима и рјечи су једина валута коју имају и којом желе да узму од вас све што имате.

Ако имате вишак времена који желите да баците кроз прозор, одморите мозак плитким стварима без перспективе или да нађете неку која ће вам бити никаква жена или мушкарац, изволите.

РАК

Посесивни лудаци, увреде се ако им ''добро јутро'' нисте пожељели у правилној интонацији. Мијењају расположење како им ''дуне'', а уз емотивну потребу да неког тлаче, јако им је важно да варају партнера.

Ако их оптужите за лаж надрљали сте, плакаће и кукаће годинама. Рак мијења своју личност из крајности у крајност - једног дана се претвара у вашег најгорег непријатеља и садисту, док је слиједећег опет она ''стара'' особа, са благом амнезијом.

Уколико желите да имате темпирану бомбу поред себе која вам редовно експлодира у лице на сваких неколико дана, само напред. Само се учланите у ловачко друштво, јер ће вам кад-тад бити потребна пушка.

ЛАВ

Арогантни, уображени и напорни потцењивачи. Лавови заиста вјерују да њихов улазак у просторију прате рефлектори и да се у свакој просторији увијек налази најмање једна особа која их обожава.

Истина је да је у питању увијек тачно само једна особа - она сама. Дакле, да би били са Лавом, ви морате да научите да јој се улизујете; да се слажете са свим што каже и да га обожавате без разлога.

ДЈЕВИЦА

Опсесивно-компулзивни неуротици, који се ослобађају стреса чистећи стан, слажући робу и кинески порцелан. Они су презахтјевне цјепидлаке којима ни превише није довољно. Припадници овог знака не познају љубав, без емоција су, а код њих се све своди на секс.

Ако је неки знак ''проститутка'', то је овај. Само робот може да буде сабранији и хладнији од Дјевице.

Са Дјевицом сте сигурни у једно, кад-тад ће вам забити нож у леђа. То ће бити промишљено, анализирано и потврђено као најбоља опција за њу. Тако добро глуми да нећете ни наслутити да данима или мјесецима калкулише да ли је дошло вријеме да вас елиминише.

И тек када буде била потпуно сигурна, откриће своју издају. Откуд толики таленат за подлост и безосјећајност? Ипак су они нарциси који брину само о своме изгледу са тежњом ка савршенству, како они то лијепо зову. Дјевица нема страсти у себи, њежности, топлине, све сузе које пусти су ту јер оплакује себе.

Да нема те њене неуротичне нервозе и журбе (због сата који откуцава док је она толико далеко од свог циља савршенства) због које пукне и изгуби своју рационалност, помислили бисте да имате посла са андроидом. Али, немојте да те њене тренутке губљења контроле побркате са емоцијама - то је само рефлекс, скакање поклопца на лонцу који се ослобађа притиска, јер вода кипи. Чиста физика. Она је вјерна само себи и то искључује све остале људе.

ВАГА

Нарцисоидни шизофреници, огледало им је најбољи пријатељ, потпуно нестабилни, треба им недјељу дана да се одлуче хоће ли наручити Кока-Колу или Пепси, толико су лијени да је право чудо како уопште устају из кревета.
Припадници овог знака су бездушни, без срца, без крви, они знају да воле само ако сте финансијски јаки или сте на некој функцији. Ријеч пријатељ не постоји код Вага, и колико год да им се отворите, не рачунајте на реципроцитет, јер оне само пажљиво слушају вас а своје карте не отварају.
Драже су им 1.000 лијепих лажи, него једна болна истина, зато су најуспјешнији у лагању чак и себе.

ШКОРПИЈА

Самосажаљевајући аутодеструктивци који свој чемер не могу да поднесу сами, па морају да повуку још 100 људи за собом.

Да је сутра крај свијета, они се не би шокирали, вјероватно би га дочекали учествујући у садо-мазо оргијама. Смрт им је ништа страшно, а пале се на крв и све оно што код обичног смртника изазива језу.

Прати их обиљежје љубоморно посесивних психопата, а без секса се разбољевају психички и умишљају да им неко кује завјеру иза леђа.

Нисте нормални ако одлучите да кажете Шкорпији да лаже - детаље ваше трагедије није препоручљиво описивати због запањујућег низа бруталних сцена. Уколико којим чудом имате посла са добром Шкорпијом (постоји ли то?), понудиће вам сексуалне услуге.

Шкорпије су емотивно незрела, неваспитана, подла, осветољубива и покварена деришта која не презају ни од чега. Знате како се понаша мало дијете када му отмете омиљену играчку? Оно се дури и љути, бијесни, плаче, гризе, у том тренутку вас цијелим својим бићем мрзи из дна душе. Да је веће и јаче, у том емотивном стању, скочило би на вас и прегризло вам гркљан.

Овакве импулсе контролишу Шкорпије током цијелог њиховог живота, једино што науче са годинама је да маскирају своје праве мотиве и разлоге. Без обзира на године, зрелост или пол, када дубоко загребете испод те површине која углавном дјелује интелигентно, опасно или лукаво, долазите до емотивно незреле особе на нивоу петогодишњег дјетета .

Али, немојте занемарити да је то дијете злопамтило, оно вам неће заборавити, правиће планове и вратиће вам мило за драго кад се најмање надате.

Неће презати од сопственог уништења само да би постигла свој циљ. Какав год да је разлог, за Шкорпије је тај циљ најважнија ствар на свијету. Шкорпији морате бити привржени, да она једина буде у вашем животу и да је заувијек волите.

СТРЕЛАЦ

Распикуће и коцкари, уживају да соле памет другима, а ентузијазам им је толики да вјерују да је сасвим могуће оживјети мртве - наравно, само ако то они ураде. Ужасавају се да признају себи да познају тугу.

Не улазите у брак са Стрелцем ни случајно јер када је увјерен да вас воли, то ће га проћи за мјесец дана. Једино ако нисте довољно богати да га задржите или имате статус који му даје већу силу.

Исплати се да ухватите припадника овог знака у лажи, јер испетља таква чудеса од оправдања да то постане невјероватно забавно искуство. Стрелчеви не знају да лажу... Да ли то звучи чедно и лијепо? Да те ухвати носталгија... Не заваравајте се, ореол недужности је најмоћнија одбрана Стрелца.

Жалосно је да га гледате како иде кроз живот. Упорно одбија да схвати да је његов систем вредности тотално наиван , неприкладан и да увијек због њега награбусе.

Човјек би се запитао шта је то чиме се пробија напред кроз живот? Памет сигурно није. Не посједује упорност и дисциплину, а што се тиче баратања новцем, ту је најгори. Једноставно нема осјећај за материјалну вредност, или га има, али је болестан, углавном умире у биједи и сиромаштву. Сурова је истина да једина ствар којом се пробија напред кроз живот је вјера у фактор среће.

Једни могу и знају, а други, као они, једино што могу јесте да се уздају у срећу. Та филозофска креација моралиста којом изјављује гомилу глупости које немају везе са животом и памећу, знају да изазову мучнину код човјека.

ЈАРАЦ

Прави правцати гонич робова, вјерује у судбину до задњег слова, ријеч ''опрости'' не постоји у његовом речнику. Можете да живите поред Јарца цио живот, да будете у браку са припадником овог знака, а никада нећете сазнати шта имају да вам кажу.

Не знају да искажу осјећања ријечима, тако да вас умјесто ''волим те'', често дочека ''ајде иди бестрага''. Продали би душу за друштвени статус.

Јарац је кукавица која бијежи главом без обзира чим је ризик већи - бјежање и остављање на цједилу је нешто што ради и радиће циео живот.

Ако и успијете да ухватите Јарца како бисте му се осветили, не очекујте задовољство да видите патњу на његовом лицу док га газите - јер ево друге кључне ствари у вези њих: они су емотивно неписмена створења.

Јарац је неспособан да покаже своје емоције, а камоли да их прима или пружи. Када се подвуче црта, он је превише спора, мрачна и сиромашна особа да би са њом осјетили праву радост и задовољство живота. Клоните се те искомплексиране фригидне кукавице, јер ћете у неком тренутку схватити да вама доминира неко ко не вриједи и не може ништа да вам пружи..

Али, постоји изузетак ако нађете козу чији је загрљај топао и јак, чије су сузе туге и радости редовна појава на њеном лицу , зграбите је и не пуштајте, јер сте нашли чисто злато.

ВОДОЛИЈА

Разуздан слободњак који кроз живот 500 пута изгуби себе. Водолије би биле пријатељи свакоме, али им на крају то не пође за руком, тако да преваре оне који су највише учинили за њих. Вјечито забадају нос у приватни живот других, а самим тим вас вјероватно не изненађује чињеница да је, према статистици, највише шпијуна ЦИА-е управо у знаку Водолије.

Они ће учинити све за пријатеља у једном тренутку, али ће све то пребројати. Своје лажи су склони да подметну другоме, најкраће живе, јер живот без одговорности доноси рану смрт.

Кажете да вас је Водолија лагала? Она? Ни случајно! Шта је лаж? То не постоји. То је илузија. Постоје само различити погледи на исту ствар, треба имати отворен ум и разумијевање према ономе што је различито од онога како ви схватате ствари, рекла би вам Водолија тада.

Припадници овог знака не вјерују у хороскоп. Суштина Водолије је да је уопште није брига за вас, не интересује је шта причате или мислите о њој. Разлог због ког је уопште са вама је тај што мисли да сте чудак и то је довољно да се котирате високо у њеним очима, будући да себе сматра несхваћеномм, посебном и изузетно вредном особом.

У суштини, Водолија је окренута самој себи и са лошим ''трипом'' у глави.

РИБЕ

Самосажаљевајући досадњаковићи, чекају да неко дође и утеши их, не могу ништа без туђе помоћи, а чак и најмању ситницу виде као врхунску сензацију те гњаве људе около.

У паузи, кад су добре воље, баве се туђим проблемима, па опет падну у депресију – и тако опет. Рибе не лажу, то није могуће, јер им вјера то не дозвољава.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана