Страсни сусрети на помолу за три хороскопска знака

ГС
Страсни сусрети на помолу за три хороскопска знака

Венера, планета љубави, мијења знак и улази у Лава 11. јула, гдје доноси љубавне сусрете за Лавове, Стријелце и Овнове. Краљица љубави задржаће се у Лаву до 5. августа када прелази у Дјевицу.

Венера у Лаву симболизује љубав која је драматична, страсна и пуна енергије. Особе са Венером у Лаву често имају потребу да буду у центру пажње и да се осјећају посебнима у својим везама.

Они воле да импресионирају друге и често траже партнере који ће их обожавати и поштовати.

Неколико кључних особина Венере у Лаву:

Романтичност

Људи са овим положајем Венере често имају склоност ка грандиозним гестовима у љубави. Они воле да изражавају своје емоције на велики начин и очекују исто од својих партнера.

Лојалност

Иако траже пуно пажње и признања, особе са Венером у Лаву су веома лојалне и посвећене својим партнерима. Њихова љубав је често дубока и искрена.

Креативност

Венера у Лаву доноси креативну енергију у љубавне односе. Ове особе уживају у умјетности, музици и свим облицима креативног изражавања, што може играти важну улогу у њиховим везама.

Потреба за дивљењем

Особе са Венером у Лаву често желе да буду центар пажње у својим везама. Они уживају када им се партнери диве и када их обасипају комплиментима.

Сјај и гламур

Ове особе често привлаче луксуз и воле да се окружују лијепим стварима. Они уживају у раскоши и могу бити склони трошењу новца на ствари које им доносе радост и задовољство.

Венера у Лаву доноси ватрену и страсну енергију у љубавне односе, са нагласком на изражавање емоција и потребу за пажњом и признањем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана