Стижу тектонске промјене: Наступила сезона Водолије

ГС
Стижу тектонске промјене: Наступила сезона Водолије

Пред нама је један од најважнијих периода у 2024. години јер стиже сезона Водолије која се уједно поклапа и са уласком Плутона у овај знак 21. јануара, што ће изазвати тектонске промјене.

Сезона Водолије обично траје од 20. јануара до 18. фебруара према западном астролошком календару.

Водолије су са Урана

Водолија је једанаести знак Зодијака, припада елементу ваздуха, и управља планетом Уран. Ова сезона често доноси енергију промјене, иновација и неконвенционалности.

Енергија Водолије наглашава слободу, оригиналност и жељу за истраживањем нових идеја. Људи рођени у овом периоду обично показују склоност према независности, индивидуалности и друштвеној правди. Они често имају отворен ум, способност размишљања изван оквира и теже стварању позитивних промјена у свијету око себе.

Водолија такође може донијети наглашену друштвену димензију, јер људи често теже заједништву и сарадњи с другима како би остварили своје циљеве. Овај знак често цијени разноликост и поштовање различитости, те подстиче сарадњу на различитим нивоима друштва.

Слобода је на цијени

У љубавном смислу, Водолија може бити помало неконвенционална и тежити партнерствима која подржавају лични раст и слободу. Људи рођени у овој сезони често траже духовну и менталну повезаност с партнером, док истовремено поштују индивидуалност и аутономију.

Свака сезона Водолије доноси своје јединствене изазове и прилике, али уопштено, ово је време када се подстиче иновација, експериментисање и тражење нових приступа животу, пише Информер, а преносе Независне новине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана