Стиже срећа у љубави за ова четири знака

ГС
Стиже срећа у љубави за ова четири знака

На основу астролошких предвиђања, у наредна два дана четири знака Зодијака ће имати прилику да се поново сусретну са бившим љубавима. Дани пред нама доносе нове прилике за обнову веза и рјешавање старих несугласица.

Астролози савјетују да би особе рођене у четири хороскопска знака требало да буду отворене за нове почетке и да пруже шансу старим љубавима, јер су велики изгледи да ће нови почетак бити успјешан, пише портал Срећна.

Бик

Неочекивани сусрет, порука или позив могу да врате стару страст у ваш живот, посебно ако се ради о особи са којом вас дијели мало већа разлика у годинама. Могућност за обнову везе је на помолу, а само од вас зависи да ли ћете некадашњој љубави дати нову шансу или не. Будите пажљиви и отворени за разговор, јер планетарни аспекти најављују да би овога пута веза могла да успе. Многе Бикове ће бивша љубав замолити за опроштај због непримјерених поступака у прошлости.

Рак

Емотивни сусрет са особом која вам је некада много значила пореметиће вам планове које сте направили за празнике, поготово ако сте у овом тренутку слободни. Ви сте навикли да опраштате људима, али сада нисте сасвим сигурни да ли би требало да пређете преко неких ствари које вам је приредила особа из љубавне прошлости.

Многи Ракови ће, неуобичајено за њих, пристати на авантуру са бившом љубави, али не и на обнову везе, јер страхују да би опет могли да доживе разочарање. Како се емотивна прича буде “закотрљала”, тако ћете и ви гурнути “у ћошак” своје старе страхове и препустити се љубавној чаролији.

Шкорпија

Особа која вам је некада много значила, а са којом нисте успели да реализујете љубавну везу на дуже стазе, већ дуже вријеме размишља о вама и ових дана ће се потрудити да обнови контакт. Без обзира на то да ли сте заузети или не, извесно је да ћете пожељети да се видите са њом у име старих добрих времена. Тај, наизглед необавезан сусрет могао би да вам донесе у живот искру страсти какву одавно нисте осјетили.

Околности би донекле могле да буду препрека у обнови љубавне везе, па ће неке Шкорпије морати да скривају да су се заљубиле или ће се у почетку одлучити за тајну везу. Али, препреке неће бити дугог вијека. За вас је најизвјесније да ће вам некадашња љубав поново постати “друга половина” и бићете спремни да платите цијену такве одлуке.

Рибе

У посљедње вријеме многе Рибе имају необичне снове у којима им се појављују особе из прошлости. Изоштрена интуиција шапуће да ти снови нису случајни и да неко ко вам је много значио такође мисли на вас. Зато се и нећете зачудити ако у претпразничној гужви негдје “налетите” на бившу љубав и спонтано одете на пиће; ви већ знате да је Универзум “уговорио” тај сусрет.

Немојте ригидно одбацивати могућност да обновите некадашњу везу. Људи се мијењају, сазријевају, уче на својим грешкама… Иако вам је срце било рањено, дајте му шансу да зацели. Неко ће дати све од себе да поново будете срећни у љубави.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана