Стиже млад Мjесец у Водолији: Нагли преокрети и судбинска дешавања очекују ова три знака

ГС
Стиже млад Мjесец у Водолији: Нагли преокрети и судбинска дешавања очекују ова три знака

Млад Мjесец у знаку Водолије стиже 9. фебруара и право је вријеме да размислите о свом емоционалном стању.

Млад Мjесец у знаку Водолије стиже 9. фебруара, означавајући почетак лунарне нове године и нашу добродошлицу у годину Змаја. У кинеској астрологији, за годину Змаја се каже да је срећна година. Иако се можемо сусрести са препрекама, у години Змаја те нам препреке могу помоћи да пронађемо ново самопоуздање, сврху и успjех.

Како је ово уједно и први млади Мjесец за лунарну нову годину, добро је време да размислите о свом емоционалном стању.

Лав

Млади Мjесец се догађа у вашем партнерском сектору, што значи да може донијети феноменално познанство које ће вам потпуно промијенити живот.

Ваш владар, Сунце ће бити у коњункцији с Плутоном у квадрату с Ураном – ово је избијање које дословно попут страственог таласа може утицати на цијели  ваш живот.

Можда ћете се срести под необичним околностима, на путовању или се заљубити у особу с којом нисте ни очекивали развој везе.

Уран је одговоран за пријатеље и сада је у сектору каријере – особа би могла бити повезана с вашим послом.

Бик

Млади Мјесец се појављује у вашем сектору каријере – вероватно је познанство на послу или ће сама романса бити с особом вишег статуса од вас.

На овај дан, владар сектора односа, Плутон, за вас започиње нови 20-годишњи циклус који ће започети потпуном трансформацијом начина на који видите односе.

Пожелићете више слободе и што је најзанимљивије, управо ћете то осетити у фебруару. 

Ован

Млади Мјесец догађа се у вашем сектору пријатеља, а владар вашег знака, Плутон, спојиће се са Сунцем и донети вам иницијативу у односима.

Можда се нећете препознати, будући да је Уран у сектору самопоштовања и може донети тако јаке осећаје да физички осјећате огроман набој енергије.

Познанство ће највјероватније бити на неком препуном месту, што може бити повезано са радом у тиму или групи истомишљеника, преноси Атма хр

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана