Стално виђамо исте: Шта значи понављање ових бројева

Телеграф
Стално виђамо исте: Шта значи понављање ових бројева

Многи људи тврде да стално виђају исто вријеме на сату или исте бројеве на дигиталним сатовима, регистарским таблицама или било гдје гдје се бројеви појављују.

То је детаљ који се лако уочи да се понавља, или барем наш ум то врло лако региструје као нешто "чудно" и одмах нас некако тјера да истражимо шта се то магично дешава са нама.

Нумерологија се бави бројевима, али најприје оним који су у вашем датуму и сатници рођења. Док, постоји и нешто што се зове нумеричка комуникација, како преноси "Cassieuhl". Она вам може открити (или у овом случају ми кроз овај текст) које поруке стоје иза тих порука, а намијењене су управо вама. Ако вјерујете да се све дешава са разлогом, погледајте зашто вам један број или његова комбинација са другим бројевима (у виду сатнице) не да мира.

Број 1 и његова понављања
Новости и велика јака енергија! Број 1 је почетак циклуса, па обично означава нови почетак, нови пројекат, вријеме за промјену или почетак нове еволуције у вашем животном путовању. Број један у понављању, када најчешће видите 11.11 на сату, могу да буду сигнал да је вријеме да се посветите сновима које сте одлагали, али могу се појавити и као пријатни подсјетници да сте на правом путу и да наставите пуном паром. Различите комбинације 11 су врло честа и космичка нумеричка порука!

Број 2 и његова понављања
Вријеме је да коначно ријешите све односе које сте оставили недовршеним. Ако сте некога избјегавали, не можете ни заборавити на њега. Можда је вријеме да се некоме повјерите и да допустите да пребољијевање нечега што је завршено отпочне. Двојка са понављањима значи да је право вријеме да уравнотежите ствари у животу кроз помоћ других људи.

Број 3 и његова понављања
Број 3 сигнализира вријеме хармоније, а можда и креативности и стварања. Да ли постоје области у вашем животу које се чине нескладне, као да нешто недостаје? Ова нумеричка порука може бити знак да је вријеме да покушате нешто другачије и да изађете из своје зоне комфора. Ако сте размишљали о новим хобијима и стварању нових искуства, сада је право вријеме. Број три на сату у комбинацији са другим тројкама или бројевима носи и поруку да вас чека благостање.

Број 4 и његова понављања
Број 4 је твој знак да почнеш да манифестујеш! Овај број означава вријеме када се физичко и духовно усклађују и раде у тандему. Ако се овај број појављује, можда ћеш примијетити да твоје мисли постају стварност с лакоћом. Ако си одуговлачио/ла да покушаш да манифестујеш нешто, то је знак да је сада право вријеме и да су твоји анђели и водичи спремни да ти помогну!

Број 5 и његова понављања
Промјена долази! Број 5 у комбинацији  са другим или са понављањем на сату вас упозорава на могућу трансформацију или промјену која је на видику. Може бити велика или мала, али лекција из ове нумеричке поруке је да прихватите промјене током овог прелаза. Ако надођу промјене, немојте се опирати, јер су на правом мјесту. Чак и да се не осјећате сигурним у себе, вјерујте.

Број 6 и његова понављања
Ово је број који може донијети одређене предрасуде, можда вас чак и уплаши. Све што сте начули о "666" није оно што се може и овдје тумачити. Дакле, ако на сату видите једну шестицу или двије, оне су ту да вас "дрмне" из негативног размишљања. Заглављени сте у неким страховима да ће вам се нешто лоше дешавати у било којој сфери живота, а ово је знак да је сада крај тим мислима и да фокус ставите на успјехе који надолазе.

Број 7 и његова понављања
Постоји моћан талас љубави и подршке који вас прати. Поруке броја 7 су испуњене пробуђеном енергијом, мудрошћу и духовном усклађеношћу. Ова нумеричка порука жели да осјетите сву подршку коју заиста имате и да вјерујете да је ово ваш пут. Ако виђате број 7, ово је сјајан тренутак да медитирате или само да уживате у тишини једном у току дана.

Број 8 и његова понављања
Вријеме је да се упустите у оно што вам иде од руке. Ова снажна нумеричка порука је ту да подсјети да имате све што је потребно да преузмете оно што вам припада и живите своју истину. Ако знате шта желите у животу, али се осјећате потиснуто због других, број или осмица у комбинацији са другим бројевима, ту је да вас подстакне да можете то што желите и да на крају онај који стиже на циљ - сте ви.

Број 9 и његова понављања
Ова нумеричка порука је повезана са завршецима. Не брините, јер са сваким завршетком долазе нови почеци. Поруке броја 9 су овдје да помогну да прихватите било какве завршетке који се тренутно дешавају у вашем животу. Било да се ради о партнеру, каријери или начину размишљања, сада је вријеме да се ослободите и препустите ономе што је.

Број 0 и њена понављања
Овај слатки подстицај од универзума је једноставан: божанско је близу. Када видите нулу на сату, саму или са другим бројевима и другим нулама, универзум вас јако грли и његова љубав је свуда око вас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана