Шта значи кад видите на сату 11:11, 15:15 и друге бројеве?

Г.С.
Foto: Илустрација

Нумеролози објашњавају да бројеви које стално видите на дигиталном сату могу бити посебне поруке.

Многа истраживања показују да нас одређени бројеви могу упозорити на промене или нас водити да боље разумјемо шта се дешава у нашем животу. На примјер, ако често видите исти број на сату, то можда није случајност, већ́ порука коју вам шаље универзум. Разумевање ових бројева може вам помоћи да боље усмерите свој живот, идентификујете прилике и спријечите проблеме.

Ево шта значе бројеви које често угледате на дигиталном сату или мобилном телефону:

11:11

На правом сте путу у животу. Можда сте у фази личног раста или треба да донесете важне одлуке. Ови бројеви вам дају сигнал да следите своје снове и жеље.

15:15

Поручују вам да се фокусирате на љубавни живот. Можда ће доћи до промјена у вашем емотивном односу или могућности да побољшате постојећи однос.

02:22

Можда ћете имати подршку и помоћ која вам је потребна да остварите своје циљеве и снове.

14:44

Најављује да ћете имати среће, али будите свесни потенцијалних изазова. Ово је време да се фокусирате на своје амбиције и да не губите наду.

01:10

Лако се можете уклопити са другим људима на начин који вам доноси срећу и задовољство. Можда некоме треба да покажете своју подршку и саосјећање .

02:20

Позитивне промјене су пред вама. Можда ћете добити добре вијести или постићи важан циљ у блиској будућности. Задржите оптимизам, јер се ствари могу окренути набоље.

03:30

Неко из ваше околине има јака осјећања према вама. Можда је особа коју познајете заљубљена у вас и жели да ступи у контакт. Време је за отворен разговор и истраживање ваших осјећања.

04:40

То може бити упозорење. Можда се неко око вас осјећа издано или разочарано. Покушајте да схватите коме у вашем окружењу треба подршка и отклањање потенцијалних проблема.

05:50

Чека вас изненађење. Ово може бити пријатна вест или догађај који ћ́е вас обрадовати. Будите отворени за нове могућ́ности и промјене које вам живот доноси.

10:01

Особа која вам је важна и даље размишља о неком другом. Можда осјећ́ате да нисте у потпуности у центру пажње те особе. То може бити знак да треба да разјасните своја осјећања и комуникацију.

12:21

Неко у вашем окружењу говори лоше о вама. Ово време може да вас упозори на проблеме у вези које треба ријешити да бисте избјегли сукобе и погрешна тумачења.

13:31

Непријатне вијести или упозорења. Ово може бити знак да се припремите за све проблеме или изазове који се могу појавити у вашем животу. Покушајте да будете спремни за неочекиване догађаје.

14:41

Очекује вас велика срећа. Повољне прилике и позитивне промјене. Обратите пажњу на прилике које се појављују у вашем животу и искористите их.

15:51

Неко сумња у ваша осећања. Можда ћете морати да покажете своја права осјећања и увјерите се да су јасна тој особи. Ово вам може помоћи да разјасните односе и побољшате комуникацију.

20:02

Некоме недостаје ваше присуство. Размислите о људима са којима нисте дуго у контакту и покушајте да обновите те односе. Ваше присуство може много значити некоме.

21:12

Може бити знак да вас ваш анђео чувар штити. Ово вријеме вам може дати осећај мира и сигурности. Помаже вам да се опустите и вјерујете у заштиту коју добијате од универзума.

23:32

Неко у вашем окружењу можда осјећа презир или вас критикује. Ово вријеме вам може помоћи да посветите више пажње односима и идентификујете ко вас можда не подржава, преноси Ало.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана