Шта ваш подзнак говори о вама?

Aгенције
Шта ваш подзнак говори о вама?

Подзнак или асцендент популаран је назив за знак који се у тренутку вашег рођења налази на истоку...

Хороскопски знак у којем је подзнак смјештен говори много о вашем изгледу, понашању и начину на који вас околина перципира. Подзнак је важан аспект у хороскопу свих људи, стога је добро знати нешто више о њему. Уколико не знате који је ваш подзнак, можете га израчунати овде.

Ако је ваш подзнак Ован

Изузетно сте привлачни и темпераментни, а околина вас цијени због искрености и спремности да свакоме ускочите у помоћ. Имате велико срце и изузетно сте племенити, но понекад знате бити себични и саможиви, највише онда кад осјећате да вас неко покушава искористити. Не волите игрице, лажи и подметања, а привлаче вас ведри и комуникативни људи с којима ћете моћи добро да се забавите. Увијек сте у покрету, имате гомилу идеја, а изражена амбициозност помаже вам да их спроведете у дјело.

Како га препознати?

Људе с подзнаком у Овну препознајемо по мршавој, али мишићавој грађи. Обично имају велику главу, бујну косу и густе обрве, а жене се поносе витким ногама које неријетко истичу минићима или хеланкама. У сваком друштву воде главну ријеч, а често одају утисак као да им се увијек негдје жури.

Познати са подзнаком у Овну:

Барбра Стејсенд, Хедер Локер, Бо Дерек, Џо Ленон, Џаред Лето, Кристијано Роналдо, Џејмс Дин...

Ако је ваш подзнак Бик

Трезвени, мирни, сталожени и доброћудни - то су ријечи с којима вас околина најчешће описује. Стрпљиви сте, упорни и одлучни, те нисте склони бурним и исхитреним реакцијама. Промишљени сте и помало троми, па вам некад треба превише времена да се покренете и одважите на акцију. Изузетно сте шармантни, привлачни и симпатични, а људи вас воле због ваше добронамјерности. Волите храну, пиће, музику, умјетност и знате како да уживате у животу.

Како га препознати?

Људи с овим подзнаком су прави гурмани и хедонисти који често имају покоји килограм вишка, што ни најмање не умањује њихову привлачност. Људи с подзнаком у Бику имају прелијепе, правилне црте лица и густу косу. Жене су познате по заносним облинама, а мушкарци по широким раменима који супротном полу уливају сигурност. Обично имају дебљи врат и подбрадак, а препознаћете их и по изузетно пријатном гласу.

Познати са подзнаком у Бику:

Сигурни Вивер, Карлос Сантана, Мараја Кери, Че Гевара, Дејвид Бекам, Шерил Кроу, Ел Мекфирсен, Зинедин Зидан, Никола Тесла

Ако је ваш подзнак Близанац

Лако вас је препознати по брбљавој и ведрој природи. У друштву сте увијек дежурни забављачи, имате много познаника и волите да се крећете у различитим круговима. Веома сте радознали, интелигентни и свестрани, а највише мрзите досаду и монотонију. Понекад знате да будете површни и непоуздани те брзо и лако мијењате мишљење, но уз помоћ широког осмијеха обично се успјешно извучете из сваке непријатне ситуације.

Како га препознати?

Ови су људи обично изузетно привлачни и атлетски грађени. Високи су, имају широка рамена и лијепо обликоване руке, а правилне црте лица у комбинацији с неодољивим осмијехом никог не оставјају равнодушним. Подзнак у Близанцима обично даје велике, дјечје очи, које откривају заиграну природу ових људи. Обично су младолики иу позним годинама, што могу захвалити свом оптимистичном погледу на живот. Осим по овим карактеристикама, особу с подзнаком у Близанцима препознаћете и по брзом ходу, жустрој гестикулацији или навици да гризе нокте.

Познати са подзнаком у Близанцима:

Дру Баримор, Брус Спрингстин, Мишел Фајфер, Џулијен Мур, Чарли Шин, Сандра Булок, Памела Андерсон, Хилари Клинтон, Ејми Вејнхаус, Мартин Лутер Кинг...

Ако је ваш подзнак Рак

Подзнак Рак даје њежне и осјетљиве људе који воле да се брину за друге. Дом и породица су вам веома важни, а уколико немате складне породичне односе, то је на вама сигурно оставило неизбрисив траг. Понекад сте стидљиви и не волите да се истичете, но кад се опустите, до изражаја долази ваша весела и пријатељска природа. Волите дјецу и животиње, а у љубавним везама сте вјерни и несебични. Често мијењате расположење и преосетљиви сте на спољне утицаје, стога је за вас битно да будете у мирној и пријатној околини, међу људима који су попут вас добронјамерни и позитивни.

Како га препознати?

Особу с овим подзнаком препознаћете по округлом и буцмастом лицу, сненом погледу, малом носу и сензуалним уснама. Обично су нижег раста и мало дебљи, будући да имају успорен метаболизам. Имају уска и помало спуштена рамена. Склони су дебљању у горњем дијелу тијела па жене често имају велике груди и витке ноге, док су и мушкарци и жене склони накупљању масних наслага у подручју стомака. Препознаћете их и по мало тежем, спором ходу.

Познати са подзнаком у Раку:

Кејт Хадсон, Џулија Робертс, Џон Траволта, Бил Гејтс, Камерон Дијаз, Анђелина Џоли, Кајли Миног, Кристин Стјуарт...

Ако је ваш подзнак Лав

Подзнак у Лаву даје самосвјесне и самоуверене људе који воле да буду у центру пажње. Прави сте забављач у чијем друштву никад није досадно, но некад знате потпуно преузети главну улогу па је од вас немогуће доћи до ријечи. Поносни сте и сујетни па вас је лако увредити, но брзо се одљутите и заборавите лоше ствари. Изузетно сте великодушни и расипнички расположени те волите увијек да изгледате привлачно и дотерано. Храбри сте и одважни те не избјегавате проблеме, већ се с њима спремно суочавате.

Како га препознати?

Ови људи често имају густу коврџаву косу, која подсјећа на лављу гриву. Глава им је мало већа у односу на тијело, а горњи дио тијела развијенији је од доњег. Витки су и атлетски грађени. Жене често имају заводљиви мачји поглед, који у комбинацији са дугим и витким ногама ниједног мушкарца не оставља равнодушним. Мушкарци су пак мишићави и снажни, али с годинама склони ћелавости.

Познати са подзнаком у Лаву:

Мерилин Монро, Тина Тарнер, Мерил Стрип, Ал Паћино, Роби Вилијамс, Џесика Алба, Селин Дион, Доналд Трамп...

Ако је ваш подзнак Дјевица

Људи с овим подзнаком обично су срамежљиви, ненаметљиви и повучени, па чак и помало хладни. Пристојни и одмјерени, у друштву никад не водите главну ријеч, већ мирно посматрате ситуацију и анализирате друге људе. Не отварате се лако пред другима јер сте опрезни и сумњичави, али након што некога упознате и процијените да је вриједан ваше пажње, опуштате се и откривате своју праву природу. Многи се тако пријатно изненаде кад схвате да сте изузетно интелигентни, духовити, пронициљиви и забавни, што се на први поглед никад не би рекло. Ситничави сте и педантни те вјероватно нагињете ка хипохондрији.

Како га препознати?

Осим по мирном и резервисаном држању, некога ко је у подзнаку Дјевица препознаћете по лијепим и правилним цртама лица, танком носу, истакнутој или шпицастој бради те танкој и равној коси, која је увијек уредна и дотјерана. Обично су високи и витки, имају лијепо обликована рамена, руке и шаке, а жене посебну пажњу посвећују уређењу ноктију. Не воле да привлаче пажњу изгледом па су често једноставно одјевени и закопчани до грла, но посједују пригушени сексипил који им обезбјеђује пажњу супротног пола.

Познати са подзнаком у Девици:

Вуди Ален, Агата Кристи, Ширли Меклејн, Мадона, Кијану Ривс, Шерон Стоун, Ема Вотсон, Ентони Кидис...

Ако је ваш подзнак Вага

Ово су ведри, насмијани и пријатни људи који имају много пријатеља. Околина вас воли јер сте шармантни, комуникативни и не волите улазати у сукобе. Жене су изузетно лијепе и у свакој ситуацији настоје да изгледају дотјерано, док су мушкарци углађени шармери у чијем се друштву свака жена осјећа посебном. Мирни сте, забавни и приступачни, но некад знате да будете помало лијни, површни и неодлучни.

Како га препознати?

Правилне, лијепе црте лица, сјајна коса и складно тијело главни су знак распознавања ових људи. Имају обично пуне усне и крупне очи те неодољиве јамице на образима. Чак и ако нису посебно лијепи, освајају шармом и привлачношћу те непогрешивим модним укусом. Будући да су прави хедонисти, често су склони накупљању килограма, а посебно осјетљива подручја су им бедра и бокови. Жене с овим подзнаком често имају фигуру пјешчаног сата, коју већина мушкараца сматра идеалном.

Познати са подзнаком у Ваги:

Кејт Винслет, Џенифер Анистон, Џенифер Лопез, Летиција Каста, Сара Пелин, Харисон Форд, Бил Клинтон,...

Ако је ваш подзнак Шкорпија

Ово су продорни и интелигентни људи са јасним ставом, због чега у другима изазивају страхопоштовање. Харизматични сте и проницљиви па вас је немогуће преварити. Не говорите много, но оно што кажете увијек је потпуно погођено. Искрени сте и директни, волите црни хумор и сарказам. Отворено изражавате своје ставове и не оптерећујете се туђим мишљењем. Знатижељни сте и занимају вас многа подручја, а често показујете интерес према маргиналним и алтернативним темама.

Како га препознати?

Особу с овим подзнаком лако је препознати по изузетној харзми и енергији којом зрачи. Имају продоран, готово хипнотизирајући поглед који је немогуће не приметити. Многи имају чврсту, широку вилицу, стиснута тања уста и густу косу. Мишићави су и снажни те најчешће средњег или нижег раста. Жене имају јаче бокове, а мушкарци снажна рамена. Нису посебно лијепи, но зраче снажним сексепилом који никог не оставља равнодушним.

Познати са подзнаком у Шкорпији:

Меган Фокс, Бјорк, Грејс Кели, Џеки Кенеди, Никол Кидман, Ванеса Паради, Гвен Стефани, Чарли Чаплин...

Ако је ваш подзнак Стријелац

Ако је ваш подзнак Стријелац, сигурно сте популарна и друштвена особа која има много хобија и интереса. Свијестрани сте, знатижељни и отворени за нова искуства те не волите да будете беспослени. Људи вас воле јер сте добронамјерна особа која ће свакоме ускочити у помоћ. Имате добар смисао за хумор и прави сте весељаци. Многи људи са овим подзнаком показују интерес за религију, филозофију и друге културе. Вјероватно волите да путујете и стичете нова искуства.

Како га препознати?

Ови су људи најчешће високи и атлетски грађени. Мушкарци су мршави и имају широка рамена, а жене су посебно витке. Подзнак у Стријелцу женама даје складно тијело, уске бокове и дуге ноге, стога не чуди што су многе манекенке рођене с подзнаком у овом знаку. Спортски су типови, стално су у покрету. Ипак, будући да су прави хедонисти, у старости могу нагињати дебљини.

Познати са подзнаком у Стрелцу:

Лејди Гага, Скарлет Јохансон, Елизабет Тејлор, Џесика Бил, Ен Хетавеј, Брижит Бардо, Дени Девито, Марлон Брандо, Елвис Присли...

Ако је ваш подзнак Јарац

Опрезни сте, суздржани и скептични. У суштини сте срамежљиви и патите од мањка самопоуздања, стога не волите пуно да се експонирате. Ипак, они који су временом успјели да превазиђу стидљивост изузетно су шарматни, духовити и популарни у друштву. Озбиљни сте, одговорни и амбициозни и желите да ваш труд и залагање буду признати.

Како га препознати?

Особе које имају подзнак у Јарцу су изразито витке, чак коштуњаве. На лицу су им истакнуте јагодице, а нос је често дуг и наглашен. Очи им често имају помало сијетан, тужан поглед и одају забринутост коју ови људи осјећају. Имају усправан и достојанствен ход, не воле да се облаче атрактивно, већ његују децентан и одмјерен стил.

Познати са подзнаком у Јарцу:

Софија Лорен, Џејн Фонда, Моника Белучи, Новак Ђоковић, Жизел Бундшен, Мег Рајан, Зои Дешанел...

Ако је ваш подзнак Водолија

Особа којој је подзнак смјештен у Водолији потпуно је другачија од других. Људи воле да буду у вашем друштву јер сте духовити, откачени и занимљиви, али истовремено и добродушни и племенити, стога свима радо ускачете у помоћ. Интелигентни сте, имате мноштво инетреса и хобија. Мрзите досаду и увијек сте у покрету. Вашу пажњу није лако задржати, стога вам је потребан партнер који ће вам бити не само љубавник, већ и најбољи пријатељ.

Како га препознати?

Особа с овим подзнаком не воли да се уклапа у оквире, па углавном његује неки свој специфичан стил. У младости њихова бунтовна природа долази до изражаја по начину одијевања, па се међу њима нађе много пункера, металаца или даркера. Чак и кад сазреју, воле на неки начин бити другачији, па тако често носе одјећу шарених и флуоресцентних боја или имају необичну фризуру. Обично су мршави и мишићави, имају јаче бокове. С годинама су све склонији накупљању килограма.

Познати са подзнаком у Водолији:

Одри Хепберн, Ким Бејсинџер, Кристина Агилера, Барак Обама, Џим Морисон, Орландо Блум...

Ако је ваш подзнак Риба

Осјетљиви сте, њежни и романтични те вам љубав представља смисао живота. Скони сте сањарењу на јави па се често заносите идејама које други, рационалнији људи сматрају губљењем времена. Будући да сте добра срца и пријатне нарави, имате много пријатеља. Уживате у комуникацији са околином, забави и изласцима. Нисте склони осуђиавњу других, но и сами можда имате упитни морал па вам није проблем да се упустите у везу са заузетом особом, а често знате и прибећи лажима како бсите се извукли из неугодне ситуације.

Како га препознати?

Подзнак у Рибама даје људе ниже или средње грађе, који су с годинама склони накупљању килограма. Обично имају округло, помало дјечје лице са сненим очима, малим носом и пуним устима, а дуга таласаста коса додатно доприноси њиховој сензуалности. Имају пуне образе, ау каснијим годинама двоструки подбрадак. Одикује их помало спор ход те су често склони проблемима с циркулацијом и венама.

Познати са подзнаком у Рибама:

Џорџ Клуни, Деми Мур, Антонио Бандерас, Витни Хјустон, Гвинет Палтроу, Џони Кеш...

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана