Шта вам хороскоп спрема за април?

Агенције
Шта вам хороскоп спрема за април?

Погледајте како ће функционисати ваш љубавни и пословни живот, да ли ће вас здравље добро служити или ћете ипак морати до љекара и којом општом оцјеном астролози оцјењују квалитет живота за ваш хороскопски знак у априлу.

ОВАН

Пословни живот
Пораст енергије и амбициозности неће вам дозволити да се задовољите половичним рјешењима. Преузећете ствари у своје руке и побринути се да ваше идеје допру до других људи. Право је вријеме за одржавање пословних презентација и састанака на којима ће до изражаја доћи ваша елоквентност и сналажљивост. Повољно је вријеме за обављање свих финанцијских трансакција.

Љубавни живот
Венера ће боравити у вашем знаку у првој половини мјесеца, што редовно доноси повољне љубавне прилике. Ако сте слободни, бићете изузетно шармантни и привлачни, а удварачи ће се борити за вашу наклоност. Након 15. привлачиће вас смирене и сређене особе које могу да вам понуде сигурност. Ако сте у вези, однос с вољеним биће испуњен страшћу и узбуђењем. Уживаћете у заједнички проведеном времену, а многи ће парови успјешно обновити страсти.

Здравље
Проблеми са пробавом биће повезани са стресом. Спорт и рекреација показаће се сјајним начином за трошење негативне енергије, посебно у другом дијелу мјесеца.


БИК

Пословни живот

Умор и мањак концентрације ометаће вас у обављању посла, па ћете тако бити склонији погрешним процјенама и грешкама. Уколико имате проблема с извршавањем обавеза, помоћ блиског колеге показаће се драгоценом. Након 20. почетак ваше владавине најављује почетак узбудљивог пословног раздобља. У тим данима ће вам све ићи од руке, а нове понуде прштаће са свих страна.

Љубавни живот

Самци ће у првом дјелу мјесеца бити склони самопотцењивању, а мањак самопоуздања онемогућиће им да постигну љубавну срећу. Улазићете у везе с неискреним и манипулативним особама, или чак с неким ко је заузет, што вам неће помоћи у подизању самопоуздања. Заузетим Биковима требаће више мира и самоће, што ће партнер тумачити као вашу засићеност везом: покушајте да боље ускладите своју потребу за изолацијом с његовим потребама. 

Здравље

Пуно сједења довешће до бола у леђима и врату. Почните да се крећете више.

 

БЛИЗАНЦИ

Пословни живот

Побољшана комуникација с колегама позитивно ће се одразити на ваш радни учинак. Уз њихову подршку, лакше ћете доносити тешке одлуке и бити одважнији приликом уласка у нове пројекте. Срећа ће се осмјехнути Близанцима који траже посао или желе да пређу на боље радно мјесто, при чему ће вам од велике помоћи бити познаници и пријатељи. Пад енергије крајем мјесеца одразиће се на ваше резултате. Избјегавајте да у том раздобљу доносите важне одлуке.

Љубавни живот

Самци ће водити богат и узбудљив друштвени живот и склапаће многа нова познанства. Премда ћете радо упознавати нове људе, више ћете уживати у забави и флерту, него започињању везе. Неки ће се спетљати с пријатељем или познаником који им се одувијек свиђао, а њихова веза ће имати добре темеље јер ће се базирати на пријатељству. Заузети ће покушати да на разне начине освјеже своју везу. Нећете дозволити да ваш однос упадне у фазу монотоније па ћете инсистирати на заједничким изласцима с вољеном особом, па чак и ако она буде нерасположена.

Здравље

Повољно је вријеме за бављење друштвеним активностима.

 

РАК

Пословни живот

Прва половина априла захтјеваће појачан опрез приликом уласка у нове сарадње, као и упуштања у све врсте финанцијских улагања. Информације које допру до вас узимајте с одређеном дозом резерве и немојте инвестирати новац на темељу непроверених гласина. Крајем мјесеца прилике се окрећу у вашу корист. Моћи ћете да рачунате на подршку околине и коначно рјешити неке проблеме који су вам успоравали напредак.

Љубавни живот

Самци ће падати на шарм имућних и успешних особа, а познанство успостављено путем посла могло би се показати фаталним. Ипак, неће вам бити лако да покажете своју праву природу, што би могло многе односе на самом почетку да осуди на пропаст. Друга половина мјесеца повољна је за започињање нових љубавних прича. Заузетима први дио мјесеца не доноси толико жељне промјене на подручју емотивног живота, стога ћете морати да се задовољите са тренутном ситуацијом и настојати да што мање улазите у сукобе. 

Здравље

Психичка напетост оставиће трага на вашем здрављу. Главобоља, несаница и проблеми са желудцем биће тек неки од симптома нервозе.

 

ЛАВ

Пословни живот

У пословном окружењу бићете спремни на напоран рад, чиме ћете скупити позитивне бодове код шефова. Одлично ћете се сналазити у свим врстама социјалних интеракција и вођењу преговора. Посебно успјешни биће контакти и сарадње с иностранством, а није искључена ни могућност одласка на пословни пут.

Љубавни живот

Самци ће се зажелети излазака, дружења и флерта, па ће чешће одлазити у ноћне проводе који ће им осигурати склапање нових познанстава. Дружељубиви и приступачни, контакте ћете склапати на сваком кораку, а особа коју упознате путем интернета могла би вам се брзо увући под кожу. Није искључено ни да ћете започети везу с особом из другог града или чак из иностранства. Заузети ће водити богати друштвени живот, а многе заједничке активности с партнером ојачаће њихову везу. Заједнички проведено вријеме подсјетиће вас због чега сте се уопште заљубили једно у друго. Многи би могли да изненада вољеној особи предложе брак или заједнички живот, што ће она оберучке прихватити.

Здравље

Многи ће развити интерес према духовним дисциплинама или алтернативним начинима лијечења.

 

ДЈЕВИЦА

Пословни живот

Остварићете завидне успјехе у свим финанцијским трансакцијама и инвестицијама. Добра интуиција и нос за бизнис помоћи ће вам да доносите добре процјене и одлуке. Многи ће размишљати о новим начинима зараде, али помјерите веће пословне подухвате за крај мјесеца.

Љубавни живот

Самци, ваш љубавни живот ће бити пун успона и падова. Ваше заводничке вештине неће доћи до изражаја јер ћете бити срамежљиви и повучени. Бићете неповерљиви према непознатим људима те ћете мало коме допустити да вам се уистину приближи. Због страха од разочарења, лакше ће вам бити упуштање у кратке авантуре, него започињање смислене везе. Заузете Дјевице ће због стресне пословне ситуације занемаривати потребе вољене особе, што ће уздрмати темеље њихове везе. Ако је ваш однос већ неко вријеме у кризи, ваше понашање у првој половини мјесеца само ће погоршати ситуацију, а у неким случајевима довести и до раскида. Средите приоритете и немојте дозволити да вам из руку измакне нешто драгоцјено.

Здравље

Уколико патите од хроничних болести, овог мјесеца бисте могли да осјетити снажније симптоме. 

ВАГА

Пословни живот

Преоптерећеност послом неповољно ће се одразити на ваш радни учинак. Немојте преузимати обавезе за које нисте сигурни да их можете завршити на вријеме. Тимски рад вам неће бити јача страна јер ћете бити својеглави и тешко ћете пронаћи заједнички језик с осталим колегама. Сукоб с једним пословним сарадником могао би да поприми широке размјере, стога вам се савјетује да будете што професионалнији и не улазите у беспотребне свађе.

Љубавни живот

Самци, Венера у вама супротном знаку Овна обећава мноштво удварача, али односи које започнете овог мјесеца биће кратке природе. Иако можда нећете започети стабилну везу, то не значи да ће вам бити досадно. Изласци с друштвом попраћени смјехом и забавом донијеће вам обиље могућности за флерт. Заузети, уложите више труда у однос с партнером. Немојте дозволити да се због недостатка иницијативе и свађа ваша веза нађе у кризи. Друга половина мјесеца биће обиљежена свађама и препуцавањима с партнером, највише око финанцијске ситуације.

Здравље

Осјећаћете се незадовољно собом и својим изгледом. Ипак, немојте се изгладњивати, већ добру линију настојте да постигнете искључиво редовиним вјежбањем.

 

ШКОРПИЈА

Пословни живот

Овог мјесеца ћете имати пуне руке посла. Обавезе ће се само гомилати, а ви нећете знати да се носити с новонасталом ситуацијом. Немојте тражити брза рјешења, већ се суочите са свим проблемима и без устручавања потражите помоћ осталих сарадника. Прионите на најхитније задатке, а остале одложите за повољније раздобље.

Љубавни живот

Слободним Шкорпијама свидиће се шармантни колега који ће их насмијавати и поклањати им много пажње. Ипак, упуштање у романсу на послу могло би да има непожељан учинак на вашу репутацију и радни учинак. Везе започете у овом раздобљу темељиће се на страсти, али неће имати превише изгледа да потрају. Заузетим Шкорпијама ће о послу мислити и у слободно вријеме, а због стреса неће бити најзабавније друштво. Посветите више пажње вољеној особи и изненадите је улазницама за неки добар концерт или је поведите на вечеру.

Здравље

Не смијете занемарити своје здравље. Редовно обављајте систематске прегледе и покушајте да се решите неких штетних навика.

 

СТРЕЛАЦ

Пословни живот

Развијеним комуникацијским вештинама успјећете да с лакоћом придобијете свачију наклоност. Успјех очекује све оне чије је посао везан за умјетничке или стваралачке воде јер ће им подршка клијената и спонзора омогућити да обављају свој посао без туђег уплитања.

Љубавни живот

Заузети ће уживати у заједничким тренуцима с партнером. Многе заједничке активности и изласци и угошћавање друштва у ваш дом даће вам многе нове теме за разговор, али и увјерити да сте створени једно за друго. Неки парови ће почети озбиљније да раде на принови.

Здравље

Избјегавајте стресне ситуације и покушајте да се ослободите лоших навика. Уколико имате проблема с вишком килограма, заборавите инстант-дијете и окрените се спорту.

 

ЈАРАЦ

Пословни живот

На послу ће доћи до застоја и компликација које ће бити напорне и погубне за ваше живце. Отказиваће се пословни састанци, каснићете на договоре с важним клијентима или ћете схватити да сте забравили да завршите важна задужења. Уколико нисте задовољни односом са сарадницима или шефовима, почећете да размишљате о осамостаљивању, али то вам засад није препоручљиво.

Љубавни живот

Заузети ће се чешће сукобљавати с партнером и члановима породице. Имаћете осјећај да им стално чините уступке, а да нико не цени вашу жртву. Ипак, све ће се свађе и сукоби брзо рјешавати, не узрокујући веће проблеме. Крајем мјесеца побољшаћете односе с ближњима, а многи парови ће почети да раде на принови.

Здравље

Имунитет вам је у паду, стога га ојачајте узимањем витамина.

 

ВОДОЛИЈА

Пословни живот

Овог мјесеца ћете појачано да комуницирате с околином. Показаћете се правим мајстором у вођењу преговора и придобивању нових клијената, чиме ћете заслужити и бољи третман од стране шефова. Право је вријеме да се упишете на неки курс или семинар, јер ће вам знања и контакти које стекнете добро доћи већ у ближој будућности.

Љубавни живот

Прва половина мјесеца заузетима ће остати у лијепом сјећању. Интензивна комуникација и дружење с партнером помоћи ће вашој вези да пређе на виши ниво, а одлазак на излете, планинарење или дуге шетње показаће се сјајним начином за провођење времена. Прва половина априла самцима ће остати дуго урезана у сећању. Уколико тражите сродну душу, не одбијајте позиве на путовање, забаве или изласке. Одлазак на спортске догађаје, посјете интелектуалним скуповима или похађање курса показаће се као сјајни начин за склапање нових познанстава.

Здравље

Настојте да будете што активнији. Уколико нисте члан теретане или фитнес центра, време је да постанете.

 

РИБЕ

Пословни живот

У првом дјелу мјесеца ваше финансијске прилике ће се значајно побољшати. Склопићете уносни уговор или ћете успјети да пронађете пословни простор на доброј локацији по врло повољној цени. Уколико намјеравате да покренуте властити посао, прави је тренутак да озбиљније прионете на рад и почнете да остварујете своје замисли.

Љубавни живот

Слободне Рибе жудиће за озбиљном и стабилном везом па ће давати прилику искључиво зрелим и успјешним особама које имају озбиљне намјере. У партнеру ћете тражити ослонац и подршку, а обраћаћете много пажње и на имовинско стање друге стране. У другом дјелу мјесеца водићете узбудљив друштвени живот, а нова познанства склапаћете на сваком кораку. Уживаћете у флерту и забави, а једно случајно познанство ће се показати фаталним. Рибе које су у вези бавиће се преуређењем стана или набавком новог аутомобила. Настојаћете некако унапредити квалитет свог живота па ће вам се чинити да ће уљепшавање животног простора бити добар почетак. Неки парови ће се одважити на куповину стана или барем на заједничко усељење.

Здравље

Пазите на исхрану и обуздајте жељу за слаткишима.

Популарни блогови на интернету на којима су дјеца изложена опасностима

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана