Шта сте прво угледали на слици? Ваш одговор открива зашто не можете да остварите љубавне и пословне циљеве

GS
Foto: Ilustracija

Прочитајте рјешење за овај брзи тест личности, за који његова ауторка каже да може да открије шта вас спријечава да остварите своје циљеве.

Погледајте ову илустрацију и у зависности од тога да ли сте прво угледали црног орла са раширеним крилима или бијелог зеца, прочитајте резултат.

Аутор овог теста је Миа Јилин, која је на друштвеној мрежи „ТикТок“ подијелила ову оптичку илузију. Тврди да она може открити доста о вашем карактеру.

Зец

Ако сте прво видјели бијелог зеца, желите да изађете из своје зоне удобности и постигнете више. Бринете што сте пропустили неке прилике или се плашите да губите вријеме на ствари које вам не користе много. Покушајте да урадите нешто ново једном недјељно, па касније изградите вец́а искуства.

Миа је објаснила: „Проналазите утјеху у рутини и промјена може да вам буде непријатна. Међутим, имате жељу за новим искуствима и авантурама, што у вама ствара конфликт.

Орао

Ако сте прво угледали црног орла, ви се тешко отварате људима. Дубоко у себи сте романтични и желите да се скрасите крај вољеног партнера. У томе вас спријечавају лоша искуства из прошлости због којих немате довољно самопоуздања. Међутим, ако ризикујете и повјерите се некоме,  можете остварити везу какву желите, преноси НајженаАло.

Миа је објаснила: „Ви сте опрезни када су у питању партнерски односи, потребно је вријеме да изградите дубоке везе са другима. Али када неко заради ваше повјерење, одани сте и учиниц́ете све да та веза опстане.“

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана