Шта раде хороскопски знакови у кревету?

dormeo.ba
Шта раде хороскопски знакови у кревету?

Рибе, Водолија, Јарац или Ован … Сви су они "активни" током сна. Неки покушавају да побјегну ајкулама, други путују са Викинзима, а трећи имају ноћне море о зеленим слоновима који им грицкају уши.

Да ли вам се нешто, у потпуности посебно дешава, док спавате? Веома је могуће да ваш хороскопски знак има нешто са тим.

Ован

Остати будан читаву ноћ - то им је највећи изазов. И када коначно падну у сан, њихови рогови су и даље спремни на борбу, да их случајно не би ко пробудио.

Бик

Бик заборавља да преузме опрану постељину са хемијског чишћења. Снажно нападају све оне који се усуде да их пробуде. Када желе да спавају, онда желе тотални мир и обично веома гласно хрчу. Ако су пијани, онда хрчу као да су у дуету!

Близанци

Близанци једноставно нису уморни, али када спавају, спавају као кладе. Чак ни тенк их не би пробудио ујутро, а из кревета их мора дизати виљушкар.

Рак

Ракови се брину како други спавају. Константно ушушкава особу која спава поред њега и не усуђује се да се помјери да не би некога пробудио. Обично сања о својој дјеци и далеким Карибима.

Лав

Лав се плаши помјерања у кревету да не би случајно рашчупао своју косу. Он спава на ортопедском јастуку како би избјегао болан врат и користи вунени покривач. Ако га неко омете у сну, он ће рикати неколико секунди и опет ће пасти натраг у сан.

Дјевица

Дјевица се свако мало буди да би јастук и покривач довела у ред. Воле да спавају на свили и да им се угађа. Њихова најгора ноћна мора је провести ноћ на кревету пуном змија.

Вага

Вага цијелу ноћ размишља шта ће да обуче сутра. Она има 5 различитих јастука на кревету јер не зна који јој одговара највише. Али, ипак немилосрдно шутира све око себе јер сања да се бори са лудим пандом.

Шкорпија

Шкорпија сања идућу жртву и оштри своју бодљу. Спава као краљ и држи све подаље од себе, јер је свијестан да га се сви плаше. Ако заиста морате да га пробудите, урадите то са сигурне удаљености.

Стријелац

Стријелац не може да престане да размишља... О бољим стварима које је могао да ради кад не би спавао. Пре него што дође време спавања, чита књиге о астрофизици, игра шах с неким Русима, и ради чучњеве на кревету већ у раним јутарњим сатима.

Јарац

Јарац долази посљедњи на посао и први одлази у кревет. Сви достављачи пице, у околини и шире, га познају јер је превише лијен да кува. Наравно да је у кревету, па је зато постељина сумњиве црвено-жуто-браон боје. Јарац има један стратешки план у свом животу: дремање.

Водолија

Водолија лоше спава, јер је испред компјутера по читаву ноћ. Зависан је од четовања, Скајпа и Фејсбука, па је то разлог што га пријатељи већ дуго нису видјели. Пије црну кафу и нигдје не иде викендом, јер преспава читаву суботу и недјељу.

Рибе

Рибе имају бурне снове о прошлим животима. Рибе имају фантазије о страственим везама са дивама и мачо-типовима из Холивуда или се по читаву ноћ бацају по кревету. Понекад хрчу, али то никада неће признати.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана