Шта открива комбинација знака и подзнака?

новости.рс
Шта открива комбинација знака и подзнака?

Комбинација знака и подзнака открива главне особине ваше личности и утисак који већ на први поглед остављате на околину...

Комбинација знака и подзнака, асцендента, може да открије главне особине ваше личности и утисак који већ на први поглед остављате на околину. Јер, сваки зодијачки знак је под утицајем одређеног елемента, ватре, земље, ваздуха или воде. Ватрени знаци су Ован, Лав и Стријелац, земљани Бик, Дјевица и Јарац, ваздушни Близанци, Вага и Водолија, а водени Рак, Шкорпија и Рибе. У зависности од тога да ли сте рођени у ватреном, ваздушном, земљаном или воденом знаку, односно подзнаку, постоји 16 комбинација знака и асцендента.

Земљани знак - ватрени подзнак

Практични сте и пуни ентузијазма. Немате превише стрпљења, па често реагујете импулсивно. Уживате да будете главни и да сте стално у центру пажње што може да буде врло заморно за вашу околину.

Земљани знак - ваздушни подзнак

Страствени сте и комуникативни, лако се "запалите" за неку нову идеју. Иако знак у којем сте рођени одликује упорност, често немате довољно стрпљења да довршите оно што сте започели. Добар сте планер.

Земљани знак - земљани подзнак

Одлична комбинација, мада знате да будете помало успорени. Ипак, све што започнете и довршите. Тврдоглави сте и јако упорни, и тешко одступате од својих ставова и мишљења.

Земљани знак - водени подзнак

И ово је јако добра комбинација, јер "земља упија воду". Веома сте практични али и интуитивни. Ваша емотивност највише долази до изражаја у односу са партнером коме могу да засметају ваша љубомора и посесивност.

 

Ваздушни знак - ватрени подзнак

Одлична комбинација, јер ваздух распирује ватру, па нема тога што ви не можете да урадите и постигнете, под условом да се добро организујете. Комуникативни сте и страствени.

Ваздушни знак - ваздушни подзнак

Комуникативни сте и свуда стижете. Превише сте лепршави, јер вама доминира ваздушни елемент, али зато посједујете дипломатски дар. Лако се расплињујете на више страна, па не знате шта сте започели а шта привели крају.

Ваздушни знак - земљани подзнак

"Јачи" подзнак у односу на знак до изражаја долази у практичним животним ситуацијама. Иако сте комуникативни, понекад волите да се осамите и напуните своје "батерије". Посједујете високе естетске критеријуме.

Ваздушни знак - водени подзнак

Често ни сами себе не можете да "похватате". Због воденог подзнака, склони сте промјенама расположења које зна да варира од одушевљења до летаргичности. Посједујете таленат за умјетност.

Ватрени знак - ватрени подзнак

Пуни сте иницијативе и ентузијазма и врло сте темпераментни. Међутим, дупла ватра зна да спржи све око себе, па често и ви сами страдате зато што све желите "сад и одмах". Стално трчите у сусрет догађајима као да се плашите да ћете нешто пропустити.

Ватрени знак - ваздушни подзнак

Ово је добра комбинација, јер ваздух мало смирује ватру, мада може и да је распламти. Ви свуда стижете и о свему сте информисани. Умијете с људима, јер посједујете дипломатски такт.

Ватрени знак - земљани подзнак

Ова два елемента баш и не иду један с другим, јер ватра земљу може само да спржи. Понекад имате осјећај као да држите једну ногу на гасу а другу на кочници. Иако сте упорни и досљедни, умијете да праснете када се то од вас најмање очекује.

Ватрени знак - водени подзнак

Ни ово није превише срећна комбинација знака и подзнака, јер вода гаси ватру тако да ваш жар и иницијатива у неком послу често остају без резултата. У љубави сте страствени, љубоморни и посвећени ономе кога волите.

Водени знак - ватрени подзнак

Слична комбинација као претходна, али елемент знака преовлађује, па вам је потребно више времена за реализацију неких ваших планова и замисли. Посједујете умјетнички таленат који можете да претворите у право мало ремек дјело.

Водени знак - ваздушни подзнак

Ваздух и вода се баш и не слажу толико, па понекад пропуштате шансе које би могле да вам донесу успјех. Јако сте емотивни и саосјећајни, па понекад и сами постајете жртва своје добронамерности.

Водени знак - земљани подзнак

Ово је добра комбинација. Посједујете способност да се изборите са разним животним тешкоћама, јер сте истовремено практични и врло интуитивни. Међутим, ваша приземност понекад може да засмета вашем емотивном партнеру.

Водени знак - водени подзнак

Креативни сте и посједујете дар за умјетност. Захваљујући јакој интуицији, с лакоћом "читате" друге. Посесивни сте и љубоморни. Ваша несигурност може да буде камен спотицања у односу са емотивним партнером.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана