Шта не треба рећи Стријелцу, а шта Бику?

Б92
Шта не треба рећи Стријелцу, а шта Бику?

Дјевице не воле граматичке грешке, Водолије су веома уредне, а Близанци понекад и превише директни. Ево шта знакови Зодијака не воле да чују, јер се изузетно коси са њиховим карактером и особинама.

Овну: Јавићу ти се

Допустити да вас ован чека је веома лоша идеја, нарочито ако је нешто важно у питању. Једина ствар која ће их више изнервирати од чињенице да су морали два пута да вас позову је та да им се уопште не јавите.

Бику: Изгорјела ми је вечера

Између Бика и хране не би требало ништа да се испречи. Нарочито не загорјела вечера коју је жељно очекивао.

Близанцу: Зашто се не смијеш?

Близанци су веома директне особе и уживају да буду у друштву духовитих људи. Уколико се не насмију вашој шали, немојте их питати зашто ако нисте спремни да чујете искрен одговор.

Раку: Поранили смо

Ракове нервирају људи који се негдје појаве раније.Срећнији би били уколико закасните пет минута, а не да пораните. Другим ријечима, не желе да их ухватите неспремне.

Лаву: То љепше изгледа на...

Лавови воле да буду најбоље обучени. Зато, ако немате да кажете нешто лијепо о њиховом изгледу, боље немојте да кажете ништа.

Дјевица: То нема везе СА НИЧИМ

Дјевице су веома педантне. Воле организацију и ред, нарочито у начину изражавања. Не подносе граматичке грешке.

Ваги: Утишај музику

Ваге воле да до краја појачају своје омиљене пјесме. Када им кажете да утишају музику, то је као да сте им рекли да је Сунце престало да сија.

Шкорпија: Препуштена си сама себи

Шкорпије се можда и највише везују од свих других знакова. Не носе се добро са раскидом или било чим другим што им даје осјећај напуштености.

Стријелцу: Мој живот је тако тежак

Стријелац се неће сажалити на вас ако стално кукате. Он не воли то да слуша и уколико наставите да кукате то може утицати на ваше пријатељство.

Јарцу: Позајми ми новац

Јарчеви су веома брижни и воле да дају онима којима је нешто заиста потребно, али не воле да позајмљују новац.

Водолији: Нека неко други то очисти

Уколико сте особа која гдје год оде направи неред, не очекујте од Водолије да вам дуго буде пријатељ. Водолије су веома организоване и одговорне.

Рибама: Да ли чујеш шта причају о теби?

Рибе воле да их други поштују и не проводе вријеме у трачарењу. Не воле да учествују у оговарању, али исто тако не воле ни да буду предмет оговарања. Њима је најважније повјерење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана