Шта морате научити од другог хороскопског знака?

Mondo
Шта морате научити од другог хороскопског знака?

Ован ће вас научити да се борите за своје циљеве. Бикови да никада не одустајете. Близанци да је образовање најважније, а од Рака да ништа нема без стабилне породице.

Ован

Од Овна можете научити како да се борите за своје ставове. Овај знак нам показује како да хрлимо ка успјеху, без заустављања. Такође, од Овна можемо да научимо да волимо себе и да нам нико није битнији од нас самих. Савјет Овна: "Бори се".

Бик

Од Бикова можете научити како се ужива у животу. Хедонизам је у крви овог знака. Од Бика ћете научити да је материјално најбитније. Од Бика ћете научити да снове и жеље треба претворити у стварност по сваку цијену. Савјет Бика: "Не одустај".

Близанци

Од Близанаца ћете научити зашто је школовање битно. Овај знак ће Вам објаснити зашто је свака књига вриједна. Научиће Вас да не треба превише причати телефоном јер - може и краће, макар због рачуна. Савјет Близанца: "Читај и напредуј увијек".

Рак

Од Рака ћете научити да је породица најбитнија. Рак ће Вам показати шта је то брижност и посвећеност. Од овог знака ћете научити да не треба бити превише размажен, дјетињаст, јер то може повредити друге Савјет Рака: "Никада не занемаруј породицу".

Лав

Од Лава ћете научити да цијените новац. Од Лава ћете, такође, научити шта је то добра забава и како се ужива у животу. Научићете и како да будете поносни на себе, али и да похвалите друге, када то заслуже, наравно. Савјет Лава: "Кад изгубиш новац, задржи понос".

Дјевица

Од Дјевице ћете научити да је "чистоћа пола здравља" и да треба водити рачуна о свом здрављу. Здрав живот и сређен дом су императив. Читање књига је такође својствено Дјевицама, па је учење читавог живота обавезно. Савјет Дјевице: "Пази на детаље".

 

Вага

Од овог знака ћете научити да се све може постићи компромисом, јер је ово знак дипломата. Када сте љути немојте бјеснити, него гледајте како да се договороте са другом страном о свему. Научићете и да су лијеп изглед, лијепи манири и бонтон, обавезни. Савјет Ваге: "Није тешко бити фин".

Шкорпија

Од Шкорпије ћете научити како да се изборите са мраком у животу, са тешким тренуцима, са страховима, са немаштином, са превјратима и ломовима душе. Како? Лијепо - наставићете да живите, јер све што има почетак, има и крај. И да, научићете како да уживате у сексу. Савјет Шкорпије: "Никад не одустај".

Стријелац

Стријелац је знак који свакако може да покаже и докаже да све потешкоће које постоје у животу могу да се заврше осмијехом, али и поуком. Чим установи зашто се нешто лоше десило, одмах наставља даље. Од овог знака ћете научити како да будете лијепо расположени, да будете позитивни, да учите, напредујете и да је битно да путујете. Савјет Стријелца:,"Буди позитиван".

Јарац

Од Јарца ћете научити да је вријеме драгоцјено и да га искористите најбоље што можете. Не одлажите ствари, јер ћете све свакако морати да одрадите кад тад. Научићете и да морате поштовати старије, јер ћете и ви бити једног дана старији . Савјет Јарца: "Искористи дан".

Водолија

Водолија нас учи да не гледамо у прошлост превише, него да размишљамо о будућности. Водолија је знак који нам указује да су пријатељи битни, али да ипак треба да будемо независни. Савјет Водолије: "Уради сад, не чекај сутра".

Рибе

Од Риба можемо научити да је романтика јако битна, да тиме уљепшавамо живот. Исто важи и за умјетност која мора да буде присутна у нашим животима. Снови се остварују, научиће Вас Рибе, као и да је лични мир нешто најдрагоценије. Савјет Риба: "Прати своје снове".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана