Шта мјесец рођења може рећи о вашем љубавном животу?

Г.С.
Шта мјесец рођења може рећи о вашем љубавном животу?

Постоје неке заједничке особине које прате људе рођене у одређеном мјесецу.

Да ли сте некада примјетили сличност међу људима, њиховом понашању и особинама, па и навикама у љубави, а да се пододударају са мјесецом у којем су рођени? Осим према хороскопу, људи често "категоризују" друге и на основу мјесеца њиховог рођења и особина које тај мјесец прати.

Постоје неке заједничке особине које прате људе рођене у одређеном мјесецу, а "Style craze" је пописао неке основне караткеристике које су везане за љубав.

Јануар

Ако сте рођени у првом мјесецу у години, изузетно сте харизматични и људи вас привлаче. Увјек ћете имати партнера по свом избору. Доста сте романтични у души и када пронађете праву особу, не устежете се да јој покажете колико вам значи.

Ваш приоритет је да ваш партнер буде срећан. Имате невјероватну способност да очувате мир код куће. Идеалан сте љубавник.

Фебруар

Рођени у мјесецу Светог Трифуна имају за циљ да пронађу сродну душу. Односи су вам увијек на првом мјесту. Ипак, морате да радите на томе да будете независни, јер се јако везујете за особу са којом сте.

Имате дар да будете привлачни, што привлачи људе к вама. Увјерите се да сте мудро изабрали партнера, јер ћете иначе бити повријеђени.

Март

Особе рођене у прољеће су изузетно популарне, али тешко одржавају везе. Посвећујете своју пажњу свима и због тога вам је тешко да се фокусирате само на једну особу. Брзо изаберете "оног правог" за себе, али се исто тако брзо одљубите.

Рођени у марту морају да се одлуче да остану у дугој вези. Запамтите, морате контролисати тај импулс.

Април

Подразумијева се да сте заповеднички настројени и тврдоглави, а то има тенденцију да у великој мјери одбије потенцијалног партнера. Изузетно сте харизматични и лако привлачите супротан пол.

Оно на чему заиста треба да радите је да контролишете емоције. Ипак, развеселите се, јер када сте заљубљени, обасипате партнера са пуно љубави.

Мај

Велики сте поштовалац институције брака, па сте вјерни и брижни према особи коју волите. На почетку тражите партнера који је спреман да уложи у дугорочну везу.

Уживате у обасипању партнера љубављу, а највећи приоритет је да га усрећите. Будући да сте друштвени, увијек имате избор када је у питању одабир праве особе.

Јун

Ако сте рођени у јуну, велики сте романтичар, али у себи имате и јаку црту љубоморе. Да бисте имали срећну везу, морате контролисати љубоморне нападе.

Морате да научите да напустите болна искуства која сте имали у прошлости, иначе би могла да утичу на будућност. Љубазни сте и стално настојите да обасипате партнета љубављу и приврженошћу. Велики сте љубавник.

Јул

Нема сумње да волите партнера и бринете о њему, али ваша цинична страна отежава вам да изразите љубав у потпуности. У срцу знате да ћете отићи до мјесеца и назад да одбраните особу која вам је важна.

Пошто сте генерално срећни сами, морате уложити двоструки напор да задржите партнера својих снова.

Август

Брак схватате озбиљно, па не подстичете баш необавезне везе. Као и рођени у јуну, и ви имате ову црту љубоморе у себи, али знате како да је уравнотежите са својим погледом према партнеру.

У партнеру видите оно најбоље, занемарујући њихове мане и недостатке. Ово је одличан квалитет који имате, што вас чини изузетно пожељним.

Септембар

Будући да сте по природи дружељубиви, није вам тешко да пронађете идеалног партнера. Али када се једном посветите некоме, склони сте да се затворите.

Изузетно сте тајновити и то партнеру не даје шансу да вам се приближи. Када то превазиђете, постајете осјетљиви и брижни. Отворите се!

Октобар

Као партнер сте изузетно одани, али можете бити љубоморни. Морате држати под контролом жељу да водите рачуна док сте у вези, иначе никада нећете бити срећни у љубави.

Имате тенденцију да се лако повредите, па морате имати отворен ум. Највјероватније је да партнер није имао намјеру да вас повреди јер вас јако воли, зато морате спустити лопту.

Новембар

Пошто сте интровертни, како вријеме одмиче, све вам је теже да пронађете идеалног партнера. Волите да сте сами и да радите ствари сами. Изузетно сте и емотивни и људима је тешко да схвате ваша расположења која се стално мијењају.

Морате контролисати ове ствари ако желите да пронађете љубав. Да бисте олакшали ствари, потражите некога ко разумије вашу потребу за простором и ко ће вам га дати.

Децембар

Рођени у децембру имају сјајан лични живот. Људи их природно привлаче, а када је љубав у питању, јако су срећни. Када уђете у везу, ви сте оличење лојалности.

Ваша боља половина вас доживљава као поштену особу, али морате се побринути да их натјерате да схвате да имате свој круг пријатеља, како не би били превише љубоморни.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана