Шта излуђује хороскопске знаке?

24 сата
Шта излуђује хороскопске знаке?

Сваки знак зодијака има своју Ахилову пету. Припазите да некога нехотице не повредите.

Ован

Не воли да му се прича шта треба да ради. Свако ко му намеће своју вољу бива одстрањен. Не воли свог шефа. Кад га има, понаша се као да га нема. Може Ован све људе да склони фино и дискретно, а може и директно. Не причајте му о његовим манама.


Бик
Не воли да му неко квари уживање, да му неко дира храну или све оне умјетничке ствари за које је он грчевито везан. Понекад као да не може да схвати да су нематеријалне ствари такође важне. Спутавање креативности или самовоље изазива нервозу код Бика.


Близанци
Реците им да ћуте, да се не шале са вама и сигурно нећезе имати блиске контакте од тад. Реците им да је оно што читају лоше и неквалитетно, било да је то књига или новина, па ћете их лако увредити. Никако им не говорите да не знају да возе и да треба да смање телефонске разговоре и поруке.


Рак
Ако хоћете да изнервирате Рака, нађите му неку обавезу која нема везе са домом,људима и породицом. То ће га избацити из колосјека. Промјена устаљених навика није на његовом списку. Мијења само ако он сам то жели. Не воли кад му неко ускраћује брбљање о свему и свачему или га неко тјера да се уозбиљи или да одрасте.


Лав
Не воли кад му се наређује. Не питајте га за новчано стање. Избјегавајте разговор о његовом партнеру, то не треба да вас занима. И не дирајте Лава док спава, то бар сви знамо. Не воли кад се неко хвали и кад је бољи од њега. Не воли кад није у центру пажње.


Дјевица
Не критикујте одјећу ове особе. Ни намјештај у њеном дому. На то је посебно осјетљива. Неће то лако поднијети, замјериће вам. Не покушавајте да Дејвицу уклопите у свој распоред, неће вам успјети, сем ако она сама то не жели.

 

Вага
Не покушавајте да натјерате Вагу да каже своје мишљење, а да зна да се не слаже са вашим. Чак и кад се не слаже, ублажиће разлику у различитости ставова. Вага не воли свађе и расправе, па ће вас игнорисати. Лоше мишљење о другима ће задржати за себе, сем ако је неко не испровоцира. Увијек мисли да је у праву.


Шкорпија
Не заповједајте јој. Не попујте јој. Неће вас послушати. Урадиће баш супротно. Чак, ако је критикујете, може вас толико због тога повриједити, јер је сама увријеђена, да ће и њој послије бити жао. Тешко прашта. Не воли лаж. Злопамтило.


Стријелац
Не воли обавезе. Не воли да ради било шта на шта га други тјерају. Не воли ауторитете, ни затворене, мале скучене просторе. Не воли људе који ћуте.


Јарац
Не подноси неозбиљност, посебно туђу. Али ријетко кад су ове особе саме неозбиљне. Не воли састанке који су у одређено вријеме. Стално касни, у свему. Не воли кад га неко пожурује. Ријетко кад је толерантан према онима који имају другачије ставове од њега.


Водолија
Не воли кад се нешто не дешава брзо. Све мора да се деси одмах. Кад се помисли, да се све створи. Не може да се чека. Живот без стреса и ужурбаности није живот. Зато, очигледно нехајно или намјерно, занемаре неке ствари, да би уживали у стресном раду. Не могу да поднесу да су саме. Увијек имају пријатеље око себе.


Рибе
Не могу да живе без мисије, без тога да су потребни неком. Зато тешко подносе игнорисање од стране других. Реалан свијет није њихов свијет. Имају своје виђење свијета. Не прихватају да прихвате право стање ствари. Због тога не могу да схвате да неко не разумије сврху њиховог постојања на свијету. Све што раде други морају да примете, иначе се није ни десило. Али их највише нервира када они помажу, а други то не цене. Понекад се само искупљују, тако да није права помоћ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана