Штa хороскопски знак говори о твом стилу

teen385.com
Штa хороскопски знак говори о твом стилу

Многи вјерују да припадност одређеном хороскопском знаку одређује много тога у животу па тако и занимање за моду. Сазнај што хороскоп каже о твојој модној освијештености и стилу.

Ован
Обожаваш моду и волиш носити одјећу у кроју, боји и материјалима који су по посљедњем тренду. Све ново из свијета моде помно пратиш и уклапаш у свој стил. За озбиљну прилику не либиш се обући савршено одијело или класичну црну хаљиницу. Сматраш да одијело чини човјека и зато много времена проводиш у избору праве одјеће за себе.

Бик
За тебе су, када је о моди ријеч, двије најважније ставке – удобност и квалитет. Дакле, не пратиш слијепо модне трендове већ ти је најбитнији властити став. Волиш природне материјале попут лана, свиле и меког, органског памука. Такође, волиш марке и то једноставно зато јер сматраш да су квалитетније, али не волиш платити превише за њих па их обично купујеш на годишњим распродајама. Конзервативан/на си и тренди у исто вријеме.

Близанци
Волиш одјећу која ће те истакнути из гомиле. Волиш весело, лепршаво и шарено, једном ријечју младалачку одјећу. Није ти битна марка одјеће или цијена већ само да те на неки начин истакне из гомиле, било да се ради о бојама, кроју или материјалу. Но, у исто вријеме волиш удобност прије свега па ти је то главни водич при избору одјеће. Волиш и ону која је носива у свакој пригоди, дакле да пристаје и за одлазак у школу, али и за вечерњи излазак. На крају обавезно изабиреш и опако добре модне детаље – накит, торбицу и слично.

Рак
Ти волиш класику и при облачењу увијек се водиш њоме. Ти си особа за коју ће многи рећи да има стила. Волиш класичне кројеве и меке и благе боје, највише бијелу, крем и сличне. Занимљиво је да чуваш стару одјећу коју тренутно не носиш уколико има одређену сентименталну вриједност за тебе. Не волиш уску одјећу већ више комотну и удобну.

Лав
За тебе је главна ствар када се ради о моди  - марка. Уопштено волиш лусксуз, славу и бљештавило те сматраш да си толико вриједан/на да носиш само одјећу с потписом. Волиш се истицати у гомили, али управо цијеном коју плаћаш за своје фармерке или јакну, иако то већина руље неће ни примијетити. Волиш јарке боје, волиш злато и животињске принтове на одјећи.

Дјевица
Ти си уредна особа која много пажње придаје детаљима. Не занимају те превише посљедњи модни крикови већ имаш свој стил који вјерно пратиш и који је за тебе најбољи. Не волиш јарке боје, али драга ти је одјећа у благим нијансама плаве и љубичасте. Битни су ти модни додаци па их увијек помно бираш с обзиром на то што си навукао/ла на себе.

Вага
Веома си модно освијештен/а и покушаваш изгледати најбоље што можеш у сваком тренутку. Не волиш шаролике и јефтине ствари и увијек си у потрази за квалитетним крпицама. Одјећа за изласке је нешто што ти најбоље одговара и у чему се најбоље осјећаш. Обожаваш експериментисати с парфемима.

Шкорпион
Ти си особа изражене сексуалности коју се не срамиш показати свијету око себе. Одјећом желиш истакнути своју заводљивост и прије свега тајанственост којом зрачиш. Код одјеће ти је једна од најбитнијих ставки њезина боја, а готово увијек ћеш се одлучити за нешто тамноцрвене или црне боје. Одјећа је твоје средство завођења, а оно на чему си слаб/а су сунчане наочале с којима волиш експериментисати.

Стријелац
Волиш безбрижан, спортски и удобан изглед. Није ти битна цијена ни гдје је роба купљена већ само да је у њој угодно бити. Волиш живе боје попут зелене, љубичасте и црвене. Већи дио живота облачиш се лежерно, а једини комад одјеће на којег си слаб/а су фармерке с којима волиш експериментисати.

Јарац
Теби је елеганција закон и када год можеш (ако можеш) купићеш дизајнерску одјећу. Мода те не занима превише јер си увјерен/а да сам/а најбоље знаш што је за тебе најбоље. Марке су за тебе статусни симбол и зато желиш бити припадник више класе, барем када се ради о одјећи. Волиш модне додатке, а боје које ти најбоље одговарају су крем, сива, смеђа, плава.

Водолија
Теби не пада на памет пратити посљедње модне трендове, уствари ти си особа која их својом посебношћу ствара! Облачиш се према свом расположењу и по томе како се осјећаш и није те брига што други мисле о крпицама које си данас навукао/ла. Мијешаш и прерађујеш до миле воље, а једина граница твоја је машта. Носиш оно што ти се свиђа и када модни стилисти кажу да је такво што тотални промашај ове сезоне.

Рибе
Твоја су слабост ципеле и купујеш нове кад год то можеш. Облачиш се с обзиром на своје расположење, а волиш и робу с потписом те, ако ти се свиди одређена марка, сигурно је да ћеш куповати још одјевних предмета од истог произвођача. Боје које ти одговарају су зеленоплава, морско плава, морско зелена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана