Шта доноси хороскоп за 19. срептембар

ГС
Шта доноси хороскоп за 19. срептембар

Погледајте шта су нам звијезде спремиле за данас.

Ован

Ево прилике да наметнете неку од својих свјеже искристалисаних идеја и са лакоћом је претворите у општеприхваћену. Лијепо изненађење од стране вољене особе, могло би да вам покаже како се стрпљивост ипак исплатила. Здравље одлично.

Бик

Реално је да вам се данас наметне бар једна ситуација ван испланираних пословних активности, која ће захтијевати да потражите помоћ са стране. Уколико сте реално процијенили ситуацију, нема разлога да се не упустите у авантуру. Без битнијих упозорења у сфери здравља.

Близанци

Покушајте да се што мање нервирате, расипате енергију, будите стрпљиви и успјећете да истјерате своје на начин на који сте и замишљали. Добра прилика за флерт и необавезно ћаскање са особом која вам већ неко вријеме шаље позитивне вибрације, а ви у ствари у томе највише и уживате. Јачајте имунитет.

Рак

Већина припадника астролошког знака Рака требало би да се потруди да испоштује договорене обавезе, како би избјегли непријатна изненађења. Ситним знаком пажње или поклончићем могли бисте да обрадујете драгу особу. Здравље врло добро.

Лав

Могу вам искрснути неке грешке одраније које ћете сада тешко моћи да исправите без нечије помоћи. Незадовољство и могуће проблеме у комуникацији са драгом особом најбоље ћете ријешити компромисом. Будите физички активни.

Дјевица

Било би пожељно да се не залијећете у послове које не познајете довољно и о којима немате све информације. Водите рачуна о финансијама. Окрените се породичним дешавањима, скуповима и односима које сте запоставили због партнера и посла. Можете очекивати и неки лијепи поклон. Физички умор, исцрпљеност.

Вага

Заједљиви коментари из пословног окружења не би требало да вас омету у реализацији оног што сте себи поставили за циљ. Потрудите се да ставите тачку на неосноване коментаре и приче рекла-казала, само тако ћете успјети да квалитетно сагледате постојећу ситуацију и адекватну реакцију. Физичка активност би вам пријала.

Шкорпија

За вас данас нема непремостивих радних препрека, само немојте себи стварати тензију да све завршите што прије. Штедите енергију. Уколико сте избалансирали између разума и страсти нема разлога да се не препустите љубавној стихији. Физички умор.

Стријелац

Знатно већи и кудикамо стабилнији прилив енергије значи и добру основу да данас будете физички активнији и професионално ефикаснији у односу на претходне дане.

Потрудите се да избјегнете партнерске расправе о неријешеним питањима, оставите то за неки други дан. Без битнијих упозорења у сфери здравља.

Јарац

Јарчеви се најбоље осјећају када је све под њиховом контролом па ево једног таквог дана на помолу. На пољу љубавних релација нема наговјештаја неких битнијих промјена за данас. Здравље врло добро.

Водолија

Одлична комуникација и бар један добар договор је пред Водолијама, а сигурним корацима напредујете ка постављеним пословним циљевима. Ово је добар дан да добијете и понеку ријеч охрабрења и похвале од надлежних. Можете појачати дружења са пријатељима, рођацима, изласке, шта год што ће вам уљепшати свакодневицу. Здравље врло добро.

Рибе

Већина Риба требало би да се позабави пољем реорганизације пословних задатака, како не би упала у ситуацију да неке ствари остану до пола урађене. Дан би могла да вам уљепша драга особа неким изненадним знаком пажње, поклончићем. Потребан вам је адекватан одмор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана