Шта доноси 29. фебруар и преступна година: Ко ће имати среће у послу, а ко у љубави

Глас Српске
Шта доноси 29. фебруар и преступна година: Ко ће имати среће у послу, а ко у љубави

Ова година је по много чему занимљива, а између осталог и због тога што је преступна. Дакле, 2024. године имамо 366 дана, а то може утицати и на астрологију.

Наиме, у наставку прочитајте шта сваки хороскопски знак може да очекује од 29. фебруара, који се "појављује" у календару сваке четврте године.

Ован

Ове године овом знаку Зодијака могу доћи "изузетно позитивне вијести о финансијама". Постоје различити начини како то може да утиче на Овнове, али пре свега се односи на ментални напредак  или идеју коју Овнови теже да направе. Битно је да слушате своју интуицију.

Бик

Ваш друштвени круг се повећава и овај дан ће учинити да се осећате популарније него икад јер ће сви желети да буду у вашој близини. Искористите магнетну силу и присуствујте битном догађају или презентацији. Једноставно проведите мало времена са пријатељима. Вјерујте да тај дан можете остварити дугорочне циљеве.

Близанци

Близанци, ако имате идеје, ово би могао бити ваш тренутак да их подијелите. Предвиђања су да би вас "изненадни ментални пробој или интуитивни предосећај могли гурнути ка већим висинама у каријери". Ваш владар Меркур вам доноси велике идеје и развој у професионалном смислу, пише "Пипл".

Рак

Универзум је на вашој страни јер вас "засипа слатким благословима" током цијеле године. Ово може доћи у облику помоћи пријатеља што вам може помоћи у "личном или професионалном развоју". Могло би да се деси упознавање или ћете замолити некога за услугу. Имаћете среће у путовањима, међународним односима, али и медијским подухватима.

Лав

Припремите се за виши ниво. Чека вас велика побједа у професионалном животу. Већ неко време сте у побједничком залету, али и даље трагате за новим хоризонтима. Можете очекивати вијести о бонусима, што ће вам донијети срећу, посебно ако се бавите имовином или инвестицијама.

Девица

Вријеме је за љубав. Неке ствари би по питању љубави могле да буду баш слатке. Ако сте недавно причали са партнером о дугорочним плановима, овај "преступни дан" би могао да буде кључан. Одличан је тренутак да разговарате о личном плановима али и како као пар можете да растате у професионалном смислу.

Вага

Вријеме је да се заузмете за себе, знајте да ће вам се исплатити. Очекујте током целе године посебно на 29. фебруар много додатних прилика које се тичу посла и финансија. Разговарајте са шефом о пакету бенефиција, али и о потенцијалној повишици. Данашњи дан би могао да вам буде од важности за додатно богатство.

Шкорпија

Од свих хороскопских знакова, данас сте ви најсрећнији по питању љубави. Толико космичке енергије је на вашој страни да бисте могли дубоко да се заљубите и да разговарате испуњеног срца. Ако сте слободни, данашњи дан је јако погодан за први састанак са симпатијом. Разговарајте о својим плановима.

Стријелац

У ритму сте, па не престајте да играте. Тако ћете изградити бољу равнотежу између посла и живота. На 29. фебруар ћете бити неодољиви супротном полу, али и брзи у послу. Имате прилику не само да уживате већ и да добијете важне вијести о запослењу.

Јарац

Овај дан је као створен за вас. Уколико вам се појави шанса за путовање, немојте је пропустити јер вам може доста користити. Ако вам се ипак не створи прилика, онда будите туриста у свом граду. Они који су сами, имаће шансу да упознају интересантну особу.

Водолија

Спремите се да уочите сукоб у личном и професионалном животу. Можете имати појачану енергију која ће вам донети додатну срећу, али и финансијама и кућном амбијенту. Овај дан ћете успети да ускладите посао и финансије са домом и породицом. Исто тако, одједном се можете одлучити на селидбу или реновирање стана.

Рибе

Овог дана могућности су бескрајне. Битно је да сањате своје снове и да ће се они сигурно остварити. Имаћете оштрији ум и способност да добијете оно што тражите, а то вам омогућава Меркур у вашем знаку. Уживајте у енергији и стимулишите свој ум. Научите нешто ново, преноси Она.рс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана