Шта датум рођења говори о вашој личности?

novimagazin.rs
Шта датум рођења говори о вашој личности?

Да ли сте вођа? Или сте храбри, осећајни, хладни..? Сазнајте које особине се крију у датуму вашег рођења...

1. По природи сте вођа и одликујете се храброшћу. Способни сте добро да организујете највеће подухвате. Не волите да будете у подређеној позицији, па је зато најбоље да сами покрећете и радите послове. Имате велико самопоуздање и спремно се суочавате са животним искушењима.

2. Ви сте идеалан сарадник, који помаже другима како би остварили своје идеје. Врло сте њежни и никада се не устежете да покажете осјећања. Посједујете бесконачно разумијевање за људе. Пазите на сваку изговорену ријеч и успјешно бирате прави пут.

3. Изузетно сте популарни и контактирате с мноштвом људи. Духовитост и шарм вам помажу при склапању пријатељстава. На друштвеним догађајима увијек сте у центру пажње. Креативни сте и посједујете више талената које спонтано изражавате.

4. Људи вас доживљавају као озбиљну и поуздану особу. У кризним ситуацијама ви сте онај који задржава присебност и помаже другима. Водите врло активан живот и стално сте заокупљени неким послом. Изузетно сте практични и рационални у својим промишљањима.

5. По природи сте врло немирног духа, волите промјене и разноликост. Све што радите одликује се брзином, ефикасношћу и јасноћом. Посједујете изражену креативност и способност умјетничког стварања. Занима вас све што је необично и ексцентрично.

6. Постепено напредујете кроз живот и никада не понављате исте грешке. Дубоко сте одани породици и пријатељима и једно од највећих задовољстава вам је да развесељавате оне које волите. Врло сте одговорни и никада не занемарујете своје обавезе.

7. Мирна сте и ненаметљива особа. Занимају вас дубљи животни садржаји које други по правилу не примећују. У контактима остављате утисак озбиљне и студиозне особе. Мало људи вас заиста познаје, јер ви не показујете своја осјећања. Духовни сте и не везујете се за физичке ствари.

8. Ви сте особа која успјешно остварује све своје планове. Имате способност за организовањем друштвених догађаја и при томе знате да искористити туђе потенцијале. Имате разумјевање за проблеме блиских људи и увијек им прискачете у помоћ.

9. Вас одликује осјећајност и широкогрудност, топлина и толеранција. Имате богато животно искуство и широке видике. Наклоњени сте мистици и свему ономе што носи духовни предзнак. Током живота пуно путујете и боравите у далеким земљама.

10. Ви сте особа која се изузетно добро сналази унутар животних промјена. Као ријетко ко способни сте трансформисати сваку негативност и претворити је у добро. Остали људи вам се диве, па чак и мало завиде на снази. Способни сте водити друге у правом смјеру.

11. Ви имате нестварну магнетску привлачност. Карактерише вас снажна интуиција и тежња ка узвишеним идеалима. С лакоћом се уздижете изнад животних проблема и проналазите рјешења с једне више перспективе. Можете имати проблема у проналажењу прикладних партнера.

12. Јако сте привлачни и на физичком и на духовном нивоу. Правдољубиви сте и одмјерени у понашању, а ваше акције су мотивисане највишим моралним принципима. За вас је друштвени живот врло важан. Понекад можете постати жртва туђих интрига.

13. Посједујете неограничене радне способности, премда понекад у детињству дјелујете незаинтересовано за било какве веће послове. Уз истрајност и труд можете постати вођа, нека врста узора другима. Важно је да направите добар одабир занимања.

14. Јако цијените истину и презирете било какву манипулацију и лаж. Имате потребу свијету да изнесете своје мишљење и друге упознате са својим схватањима. Имате развијен осјећај за естетику и све чините с израженим стилом. Склоност путовањима и промјенама може ваш живот усмјерити у погрешном смјеру.

15. Можете да будете ограничени утицајем породице и пријатеља. Имате развијену способност за комуникацију, што вам помаже при контактима с другим људима. Осјећај одговорности вам је врло јак, тако да због других понекад знате да заборавите на себе.

16. Ви сте духовити, вјешти и надасве интелектуално настројени. Посједујете огромну снагу уз чију помоћ сте способни чинити чуда. Исто тако у тренуцима губитка контроле можете бити прилично деструктивни. Потребно вам је редовно практиковање неке технике опуштања.

17. Одликује вас амбициозност, храброст и виталност. Уз потпуни ангажман у стању сте успјешно привести крају и оне највеће пројекте. Због потребе осамљивања другима можете изгледати помало чудни. Не волите да зависите од других и своје послове завршавате сами.

18. Ви сте врло поштена и скромна особа. Не волите да се истичете у друштву, тихи сте и осамљени. Обожавате да будете сами у природи и користите сваку прилику да побјегнете из града. Волите нормални живот и уживате у једноставности постојања. Понекад можете патити због неразумијевања околине.

19. Одликују вас стрпљење и упорност. Прије него што донесете било какву одлуку, дуго и пажљиво о свему размишљате. Али, кад се једном нечега прихватите, онда без заустављања идете до краја. Врло сте толерантни и у другима проналазите најбоље дијелове њихове личности.

20. Ви сте особа која је добро прихваћена у средини у којој живи. Ведри сте и духовити и у свакој прилици зрачите неописивом топлином и љубављу. Радујете се животу и у њему настојите што више да уживате. Знате да будете слаби на животна искушења и тада губите свој циљ.

21. Јако вас занима све што је другима непознато. Волите да откривате туђе тајне и дознајете забрањене ствари. Током живота ћете непрестано нешто учити и бити у потрази за коначним истинама. Важно је да у једном тренутку стекнете повјерење у себе и почнете да се креативно изражавате.

22. Изразито сте неодлучни и зазирете од наглих промјена. Превише сте усмјерени на материјални свијет, што вас блокира у интелектуалним настојањима. Уколико разрјешите споменуте проблеме, постајете способни да спроведете највеће пројекте који укључују читаву заједницу.

23. Својим рођењем сте предодређени за велике ствари. Да би до тога дошло морате се у првом дијелу живота заиста трудити и радити на себи. Кроз рјешавање материјалних проблема ви духовно растете и на крају постајете узор осталима. Имате потенцијал за велику славу.

24. Имате потенцијал за успјех у пословима везаним уз забаву. Волите лак и угодан живот, али материјалне околности вам не допуштају да се препустите хедонизму. Потребно је да знате да се носите с потиснутим бесом. Усмјерите пажњу на свакодневни живот и мале ствари.

25. Ваш живот би се могао описати као непрестана потрага за истином. Изузетно сте осјећајни и склони духовности. Унутар себе градите свој властити свијет који је потпуно различит од оног спољашњег. Ваша маштовитост најбоље се изражава кроз умјетност.

26. Енергична сте и витална особа. Волите да сарађујете на заједничким пројектима и при томе се показујете као изузетно добар организатор. Велику пажњу посвећујете породици, која вам представља снажно упориште. Осјећате велико весеље у помагању другима.

27. Волите да се забављате у друштву и свима сте јако симпатични. Посједујете велику моћ имагинације и визуализације, тако да вам се препоручује бављење неким умјетничким занимањем. Врло сте осјетљиви и склони бурним емоцијама. Немојте се никако изоловати од других.

28. Енергични сте и настојите да сами доносити одлуке о свом животу. Покушавате спојити духовно и материјално, што најбоље постижете кроз организовање одређених хуманитарних активности. Креативност најбоље исказујете приликом сарадње с другима.

29. Посједујете снажну унутрашњу енергију која напросто привлачи све који вас упознају. Спонтано вам додјељују водећу улогу у породици и друштву, што ви користите за постизање личне моћи. Волите да сарађујете, али импулс за то углавном не долази из главе него из срца.

30. По природи сте њежни и пуни љубави према онима који су вам блиски. Јако сте привлачни и увијек окружени гомилом пријатеља. Волите да се крећете, али увијек вам је потребно стабилно мјесто у које ћете се вратити. Немојте да се обазирете на туђе критике, јер оне су углавном нетачне.

31. Имате добре идеје, али за њихову реализацију ћете морати да контактирате људе који ће вам помоћи саветима. Знате веома добро проценити важност информација и користити само оне које имају практичну вриједност. Мислите мало више на себе и не занемарујте своје интересе.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана