Шта дан рођења говори о вама, а шта о вашем партнеру?

Вечерње новости
Шта дан рођења говори о вама, а шта о вашем партнеру?

Датум нашег рођења астрологу може да открије наше главне карактеристике и животна усмјерења, а и дани у недјељи доста тога говоре о нама

Датум нашег рођења астрологу може да открије наше главне карактеристике и животна усмјерења, а и дани у недјељи доста тога говоре о нама. А, дани су добили имена на основу значења планета и њихових утицаја.

Понедјељак, Лунеди, Мјесечев дан - понедјељак, Мартеди, Марсов дан - уторак, Мерцоледи, Меркуров дан - сриједа, Гиоведи, Јупитеров дан - четвртак, Венерди, Венерин дан - петак, Сабато од хебрејске ријечи сабат - субота, Доменица, Господов дан - недјеља.

Пронађите свој дан и упоредите га са оним који припада вашем партнеру.

НЕДЈЕЉА СУНЧЕВ ДАН

Жена - Импулсивни сте, страствени, пуни ентузијазма и радо преузимате иницијативу. У љубави увијек правите први корак, а у вези остајете све док ви то желите. Мушкарци који су с вама у вези, морају кад тад постићи нешто значајно на професионалном плану. Нерадо пристајете на компромисе и тешко вам пада да жртвујете своју слободу.

Мушкарац - Амбициозни сте и веома сигурни у себе. Ауторитативно понашање и самоиницијатива су особине које најбоље описују вашу личност. Волите да причате, радо слушате своје саговорнике и пријају вам комплименти. Према женама се понашате заштитнички, а своју страствену природу показујете им у сваком тренутку.

ПОНЕДЈЕЉАК МЈЕСЕЧЕВ ДАН

Жена - Врло сте сензибилни и њежни, и, увијек слиједите своје срце. Уживате у хармоничном животу, због чега умијете да се прилагодите партнеру и подвучете му се под кожу. Своја топла осјећања увијек радо дијелите са другима, а до свог пуног изражаја долазите у улози мајке. Допадају вам се стабилни и искрени мушкарци, а у љубави тражите сигурност.

Мушкарац - Посједујете богату машту, не волите самоћу и утјеху често налазите у њежним осјећањима која према вама показују друге особе. Врло сте пожртвовани за чланове своје породице, јер само у окриљу свога дома, проналазите истинску срећу и смисао живота и стварања.

УТОРАК МАРСОВ ДАН

Жена - Веома сте страствени и умијете да заводите. Иако је ваша потреба за независношћу врло наглашена и волите слободу, знате да будете јако посесивни у односу према партнеру. Пошто љубав често доживљавате као игру, можете и несвјесно да повриједите партнера и нанесете му бол.

Мушкарац - Поред харизматичности и шарма којим зрачите, врло сте убједљиви и упорни. Краси вас смисао за хумор, осмијех који не скидате с лица и вјечити оптимизам и ентузијазам. Своја осјећања радо дијелите са другима, волите забаве а у друштву сте велики џентлмен.

СРИЈЕДА МЕРКУРОВ ДАН

Жена - Када је љубав у питању, веома сте нестрпљиви. Волите слободу, флерт али и авантуре и увијек сте у потрази за новим искуствима. Ваша спонтаност је урођена, а шарм природан. Никада не гајите претјеране снове и илузије и тешко се везујете за емотивног партнера.

Мушкарац - Веома сте шармантни и причљиви. Због вашег живахног духа и смисла за хумор, многе представнице њежнијег пола прижељкују да буду у вашем друштву. У емотивној вези највише се прибојавате монотоније, јер осјећате сталну потребу за промјенама.

ЧЕТВРТАК ЈУПИТЕРОВ ДАН

Жена - Без обзира на наглашену потребу за љубављу, можете да живите сами, јер сте врло независни. Ваша потреба за флертом и романсама, највише долази до изражаја на путовањима. Од живота волите да узмете оно најбоље.

Мушкарац - Ви сте прави заводник. Истовремено сте и конформиста и неко коме, у зависности од ситуације, комфор уопште није важан. Умијете истински да волите, али сте исто тако и добар глумац. Иако вас везивање и брак помало плаше, ипак, ви нисте неко ко би волио да живи сам.

ПЕТАК ВЕНЕРИН ДАН

Жена - Велики сте естета, романтични сте и сензибилни. Прижељкујете хармонију у свему, нарочито у емотивној вези. Плашите се самоће а заштиту за којом жудите, проналазите углавном у окриљу породице. Мушкарце, такође, привлачите својим разоружавајућим осмијехом.

Мушкарац - Када изјављујете љубав, ви то заиста и мислите. Не можете да живите без њежности и потврде да сте вољени, па без тога не можете да замислите ни свој однос са партнером. Брак, породица и кућа су вам најважнији у животу, па када пронађате праву особу, остајете с њом док вас смрт не растави.

СУБОТА САТУРНОВ ДАН

Жена - Врло сте тајанствени, независни и оригинални. Као што не волите да откривате много тога о себи, тако ни своја осећања не показујете тако лако. За вас, завођење је игра интелекта. Иако умијете да одајете утисак равнодушности, веома сте емотивни и имате потребу да стално показујете своја осјећања онима до којих вам је стало.

Мушкарац - Љубавна сигурност често вам је важнија од страсти, а партнер на вас може увијек рачунати. Испод ваше привидне незаинтересованости, крије се огромна нежност коју понекад не умијете да искажете на прави начин. Ваше реакције знају да буду непредвидиве, веома сте емотивни али се плашите да други не примијете ту вашу рањиву црту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана