Шта астролошки знак говори о пријатељству?

Aгенције, Блиц
Шта астролошки знак говори о пријатељству?

Ко је какав пријатељ, вјеран, злопамтило или забаван? У разоткривању вам може помоћи и хороскоп.

ОВАН
Ован је импулсиван, жесток и правдољубив, па ће увијек притрчати у помоћ у невољи.

БИК
Кад Бик некоме постане пријатељ, то је за сва времена – поуздан је, вјеран и посесиван. Немојте да му се замјерате причајући о неким другим и бољим пријатељима од њега јер му то баш и није драго.

БЛИЗАНАЦ
Иако има доста пријатеља, Близанац се углавном ослања на самог себе. Увек има крајње логична и прихватљива ријешења за оне који траже помоћ од њега. Забавља се да контактира с људима, то чини лежерно и необавезно. Добар је пријатељ, али и опасан непријатељ.

РАК
Рак никада неће дати знања да сте му потребни, већ ће очекивати да између редова прочитате какав га проблем мучи. Ако му не помогнете кад је њему потребно, велико је злопамтило и чека тренутак када ће вас подсјетити на то. Због промјењивих расположења, несигуран је као пријатељ.

ЛАВ
Лав воли да помаже јер је великодушан и одговара му туђа захвалност. Радије помаже другима, него да сам зависи од нечије помоћи, па макар била и од добрих пријатеља.

ДЈЕВИЦА
Девицу ћете тешко изненадити ако јој се пожалите на неправду која вам је учињена. Дјевица је увијек спремна да се ухвати у коштац с невољама. Рационално гледа на ствари, па логиком и објективношћу поставља ствари на своје мјесто. Непроцењива је као пријатељ.

ВАГА
Иако дјелује површно, Вага је велики пријатељ. Особа рођена у овом знаку зна да саслуша. Нерадо тражи помоћ пријатеља.

ШКОРПИЈА
Шкорпија никоме не треба као непријатељ, али ако вам је пријатељ, рачунајте на безграничну оданост. Ако Шкорпији повјерите тајну, то никада неће злоупотребити. Кад га изневерите, лоше се пише оном ко га је разочарао.

 
СТРИЈЕЛАЦ
Стријелац је велики пријатељ. Пазите да му се не замерите јер зна да буде осветољубив. Стријелац увијек говори оно што мисли. Склон је елитизму и тражи себи сличне за пријатеље.

ЈАРАЦ
Код Јарца морате да прођете тестове и провјере. Кад затражите помоћ од Јарца биће веома срдачан и пун разумевања. А кад једном “раскине” пријатељство, то је заувијек. Никад не заборавља ако сте га издали или преварили.

ВОДОЛИЈА
Водлија за пријатеље увек има оправдање. Пријатељства склапа лежерно. Прискаче у помоћ и нестаје, а захвалност ни не очекује јер је племенит знак.

РИБЕ
Рибе су рођени психолози, па нема бољег рамена за плакање од њиховог. Саосјећајни су, а знају и да осјете све ваше потребе. Кад их пријатељ позове у помоћ, увијек имају времена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана