Срећа ће ове седмице пратити три хороскопска знака

ГС
Срећа ће ове седмице пратити три хороскопска знака

Без обзира на то колико се споро ствари развијају у посљедње вријеме, важно је оставити простор за преусмјеравања, па чак и изненађења.

Када можете вјеровати себи, вјеровати у најбољи могући исход и одабрати себе и своју судбину, већ сте благословљени свом срећом која ће вам требати да своје снове претворите у стварност.

Ако сте један од ова три хороскопска знака, ове седмице пратиће вас срећа.

Стријелац

Без обзира на то да ли сте планирали, управо ћете кренути на путовање што ће вам помоћи да прихватите нове прилике и поглавља у свом животу. Наравно, ако путујете или сте размишљали о путовању, ово је ваш знак да не оклијевате у новој авантури.

Током овог времена, везе или искуства која имате могу довести до још више среће и обиља. Ви сте увијек у потрази за најбољим животом, а та нова искуства помажу да се прошире ваши хоризонти. Ове седмице постоји и јака струја финансијског обиља, путовања, па чак и пресељења због посла или једноставно зато што се ваша душа заљубила у неко мјесто.

Да бисте прихватили срећу која вас окружује ове седмице, најважнији је да преузмете ризик и допустите себи да почнете више уживати ​​у животу. Промијените своју рутину, чак и ако не идете даље од града у којем јесте. Поновно се повежите с онима у свом животу који увијек нуде другачију перспективу. Допустите себи да видите колико живот може бити лијеп када коначно допустите свемиру да вас води на прави пут.

Рибе

Планирање није увијек нешто што вам долази природно, али када то учините, можете помицати планине. Сањарење је, с друге стране, толико урођено укоријењено у вашој психи да вам је често тешко одвојити оно што је стварно од онога што сте видјели да је могуће. Али када то двоје спојите, догађа се магија. Ове седмице посебно ћете се посветити планирању својих снова како бисте добили највећу корист, а такође ћете осјећати више самопоуздања у подузимању сљедећих корака на свом животном путу.

Иако ћете се можда морати свјесно приземљити и усредоточити на то унутрашње повјерење, требали бисте искористити нове прилике и манифестовати живот из снова који сте одувијек замишљали. Покушајте ту страну планирања спојити заједно с оним о чему сањате.

Почните с малим стварима, било да се ради о важном телефонском позиву, истраживању нечега на интернету или чак резервисању путовања о којем сте сањали, али знајте да вас свемир још увијек слуша и да ће одговорити на вашу вибрацију . Ментална јасноћа коначно ће се вратити, а с њом и спознаја да већ имате све што вам је потребно за стварање среће коју тражите.

Водолија

Ове седмице важно је да успорите. То не значи нужно да неће бити акције или да морате сјести и чекати срећу да вас пронађе, већ да не пропустите ниједну прилику на овом дијелу свог путовања. Без обзира на то колико вас други пожурују у потрази за одговором или одлукама — запамтите да заправо имате сво вријеме овога свијета.

Истражите нове опције, истражите своју интуицију и дајте себи времена за паузу прије доношења било какве велике одлуке, посебно ако се ради о каријери или љубави. Иако ћете можда доћи на нову територију, што се више фокусирате на кораке који воде према промјенама које желите спровести, то ћете бити срећнији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана